Hulk Hogan kan zich sekstape niet herinneren

Hulk Hogan kan zich niet herinneren dat hij ooit een sekstape heeft opgenomen. Ook heeft de worstelaar geen idee wie de brunette is die in een pikant filmpje met hem te zien is. "Er zijn wel meer brunettes geweest", vertelt Hogan aan entertainmentsite TMZ.

Een groot Amerikaans pornobedrijf zegt benaderd te zijn met een sekstape van de worstelaar. In het filmpje is volgens TMZ te zien zijn hoe de 58-jarige Hogan zijn kleren uittrekt, terwijl op het bed een naakte brunette ligt.

Hogan denkt dat als het filmpje inderdaad is gemaakt, dat het dan vijf jaar geleden is opgenomen. Hulk scheidde in 2007 na 24 jaar huwelijk van Linda en heeft toen een wilde periode beleefd en met veel vrouwen het bed gedeeld. "Ik was altijd de getrouwde man. Na mijn scheiding ben ik een paar maanden los gegaan."

De namen en gezichten van zijn bedpartners zijn niet bij de blonde spierbundel blijven hangen. "Ik weet nu al niet meer de namen van mensen die ik vorige week heb ontmoet, laat staan van vijf jaar geleden." Wel weet Hogan zeker dat hij niet bewust de liefdesdaad heeft gefilmd. "Ik ben dom, maar niet zo dom."

Nadat Hogan zijn wilde haren had verloren ontmoette hij zijn huidige vrouw, de 22 jaar jongere Jennifer. De worstelaar heeft naar eigen zeggen na de ontmoeting met Jennifer met niemand anders het bed gedeeld. Hogan is van plan de persoon aan te klagen als diegene de sekstape naar buiten brengt.