Tévez: "Heb geen fout gemaakt"

Carlos Tévez was lange tijd verbannen bij Manchester City. De aanvaller was in conflict met trainer Roberto Mancini. Het lijkt erop dat El Apache terug gaat keren.

In september vorig jaar weigerde Tévez om in te vallen tijdens het Champions League-duel met Bayern München. Daarop volgde een lange soap. AC Milan was van plan om de badboy te huren en ook het rijke Paris Saint-Germain toonde interesse in zijn diensten. De salariseisen van de Argentijn waren echter te gortig.

Trainer Mancini gaf eerder al aan om na te willen denken over een mogelijke terugkeer van de aanvaller. Tévez zou dan wel zijn excuses moeten aanbieden. "Als ik een fout heb gemaakt, dan is dit het moment om sorry te zeggen", vertelt de aanvaller tegenover Fox Sports.

Een aantal fans van The Citizens waren klaar met Tévez, zelf vindt hij niet dat hij verkeerd handelde. "Maar ik denk niet dat ik zelf een fout heb gemaakt", meent hij. "Ik sta nu open voor een terugkeer, maar dan moet het verhaal van Mancini kloppen. In de media ga ik daar verder niet op in", besluit hij.