Massa wil zich niet verzoenen met Hamilton

Gisteren was in de Grand Prix van India de zoveelste aanrijding dit jaar tussen Felipe Massa en Lewis Hamilton. Beide rijders staan onder druk om goed te presteren en komen elkaar vaak tegen op het asfalt. Inmiddels heeft Massa het gehad met Hamilton en wil hij zich niet meer met de Brit verzoenen.

Bij de aanrijding op het Buddh International Circuit deed Massa de deur dicht voor Hamilton en werd hiervoor bestraft met een drive-through penalty. Hij zei hier niets van te snappen. "Ik heb niets verkeerd gedaan en snap niet dat ik werd bestraft. Ik vond het niet logisch." Tegenover de BBC gaat hij nu een stap verder. Hij zal Hamilton geen excuses aanbieden en wil ook geen vriendschap met de Brit sluiten. "Ik ga hier verder niets meer aan doen."

Hamilton verklaarde op zijn beurt dat hij voor de race geprobeerd heeft om een gesprek met Massa aan te knopen, maar dat de Braziliaan dat geweigerd heeft. De Ferrari-coureur weerspreekt dit. "Hij zei 'fijne race' tegen me, maar dat vind ik iets heel anders dan proberen een goed gesprek te hebben en het uit te spreken."