AC Milan heeft interesse in Balotelli

Adriano Galliani, vice-president van AC Milan, wil proberen om Mario Balotelli naar San Siro te halen. Dat meldt Il Corriere dello Sport.

Balotelli verruilde vorig jaar zomer Internazionale voor Manchester City. Zijn eerste jaar in Engeland werd echter geen succes. De 21-jarige aanvaller kwam vaker negatief dan positief in het nieuws en hij zou zich in Manchester niet thuisvoelen. Door de komst van Sergio Agüero is het bovendien nog maar de vraag of de Italiaan nog wel speelminuten zal krijgen.

AC Milan wil Balotelli volgens Il Corriere dello Sport terughalen naar Italië. De landskampioen moet er echter rekening mee houden dat Inter als eerste de optie heeft om de speler te kopen. Inter zou echter meer geïnteresseerd zijn in Diego Forlan en Carlos Tevez, die Samuel Eto'o moeten gaan vervangen. Eto'o is op weg naar het Russische Anzhi.

Milan lijkt daardoor goede papieren te hebben om Balotelli in te lijven. Zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, heeft bovendien goede contacten in San Siro. Hij is namelijk ook de belangenbehartiger van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed speelde bij Inter ook al samen met Balotelli.