Schaars zet zinnen op PSV

Stijn Schaars hoopt komend seizoen in het shirt van PSV te spelen. Eerder deze week werd bekend dat de Eindhovense formatie concrete interesse voor de middenvelder van AZ heeft.

Schaars laat weten dat de interesse van PSV hem vleit. "Ja, ik voel me écht gestreeld dat zo'n club zich voor mij heeft gemeld," aldus de speler, die nog tot de zomer van 2012 bij AZ onder contract staat. "Uiteraard is het allemaal nog lang niet zover en de zomer duurt nog lang, maar AZ zal me niet koste wat het kost houden. Buiten PSV speelt er verder niks. Uit het buitenland informeren er wel clubs, maar die zijn niet concreet."

Daarnaarst steekt Schaars zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Ik heb de laatste tijd steeds gezegd dat binnen Nederland PSV en Ajax de enige twee clubs zijn die ik nog als een stap vooruit zie, omdat bij die clubs de druk van het moéten winnen heerst. Je moet prijzen pakken als je bij Ajax of PSV speelt, anders is het seizoen mislukt. Ik ben in een fase van mijn carrière dat ik die druk continu wil ervaren."