Jessica Simpson gaat trouwen

Jessica Simspon is verloofd met haar vriend Eric Johnson. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd. De American footballspeler Johnson zou de zangeres donderdag een huwelijksaanzoek hebben gedaan. Haar ex-man Nick Lachey verloofde zich anderhalve week geleden.

Simpson en Lachey waren van 2002 tot en met 2005 getrouwd. Hun huwelijk was te volgen in de reallifesoap Newlyweds. In mei sloeg de 30-jarige zangeres Johnson aan de haak. De geruchten over een verloving werden al aangewakkerd door de grote ring waar Simpson dit weekeinde mee werd gespot. Dat bleek inderdaad haar verlovingsring.

Volgens een ingewijde hebben de vrienden van Simpson hun twijfels bij de relatie."Eric was nooit erg succesvol als footballspeler, maar hij wilde wel altijd de levensstijl van een ster", zei de bron vorige maand tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Haar vrienden vertrouwen hem niet." Johnson scheidde pas afgelopen zomer van zijn vrouw, nadat hij al vijf maanden met Simpson ging.

Simpson lijkt zich niets aan te trekken van de kritiek. "Ik had geen betere man in mijn leven kunnen wensen op dit moment", vertelde ze eerder. Een maand geleden durfde ze nog niet te zeggen of de sportman de ware is. "Daar laat ik me nooit over uit. Ik heb dat al eens gedacht en ik laat mezelf niet voor de gek houden."


Jessica Simpson (Foto: Novum)