Postbode kiekt penis met gejatte gsm

Een postbode uit het Amerikaanse Gloucester heeft een behoorlijk zinloze actie uitgehaald. De gleuvenvuller heeft de BlackBerry van een vrouw gestolen om er vervolgens zijn jongeheer vanuit alle standen mee te fotograferen. De vrouw heeft haar telefoon vol vieze plaatjes teruggekregen van de politie.

De vrouw had haar gsm buiten op de brievenbus gelegd in de hoop een beter ontvangst te krijgen. Twee minuten later bleek de telefoon te zijn verdwenen, en haar post te zijn bezorgd. Een plus een maakt twee, en dus vertelde de vrouw de politie dat ze vermoedde dat de 44-jarige postbode er meer van wist.

En inderdaad, even later werd postbezorger Joseph L. Sauve op heterdaad betrapt in zijn dienstauto, terwijl hij met de BlackBerry aan het spelen was. Hierop belde de politie het nummer van de telefoon, maar Sauve verbrak snel de verbinding toen bleek dat de beller Oom Agent was. Sauve vertelde de politie even later dat hij het toestel op de grond had gevonden en op zoek was naar de eigenaar. De politie nam de gsm mee en bracht hem terug naar de rechtmatige eigenaar.

Een kwartier later rinkelde de telefoon op het politiebureau. De vrouw vertelde dat ze op haar telefoon intieme foto's had aagetroffen die waren gemaakt in de tijd dat haar telefoon was vermist. Bij controle door de politie bleken er maar liefst zes opnamen op te staan van een penis. Op twee foto's was een blauwe broek te zien die overeen bleek te komen met Sauves postbodekostuum.

De postbode wordt aangeklaagd wegens het verspreiden of het bezit van obsceen materiaal en diefstal. Hij is op borgtocht vrijgelaten. Zijn moeder heeft de borgsom betaald, zo heeft de politie laten weten.