Agenten begluren seksende arrestantes

De politie van het Canadese Kamloops ligt ernstig onder vuur na een gevalletje gevangenen gluren. Vier agenten, zogeheten mounties, zouden verlekkerd hebben gekeken hoe twee vrouwelijke arrestanten elkaar op passionele wijze troost boden in de cel.

De bewuste mounties hebben samen met drie collega's in burger zeven minuten gekeken naar de pikante beelden die de bewakingscamera op hun monitoren toverde. Hierna besloten zij pas tussenbeide te komen. Helaas voor de agenten zijn zij op hun beurt ook weer gefilmd door bewakingscamera's.

Volgens een inspecteur van Interne Zaken werden de twee vrouwen twee weken geleden apart van elkaar gearresteerd wegens openbare dronkenschap en ordeverstoring. Het duo werd samen in een politiecel geplaatst, waarin zij al snel begonnen met vrijwillig, seksueel contact, zo laat inspecteur Tim Shields weten. De politie kon de actie live volgen via de bewakingscamera's.

"De videobeelden zijn vrij duidelijk. Het laat precies zien wat er tussen de twee vrouwen in de cel plaatsvond. Het laat ook exact zien hoe laat de agenten arriveerden, hoe lang ze bleven en wanneer zij weer vertrokken."