Schetendeken enorm populair

Hoewel voor een man niks zo lekker is als een flinke scheet te laken onder de dekens, zijn er helaas echtgenotes die dit staaltje mannenhumor minder weten te waarderen. Speciaal voor hen is er nu een deken ontwikkeld die de onwelriekende geur enorm snel absorbeert. De schetendeken wordt dan ook verkocht als 'Better Marriage Blanket'.

Ondanks dat de commercial om de deken aan de man te brengen niet op de Amerikaanse televisie is te zien, is het spotje in een maand tijd al ruim een miljoen keer bekeken op YouTube. Volgens de makers is de deken voor een beter huwelijk een 'ware oplossing voor een heus probleem'.

De schetendeken is vermoedelijk uitgevonden door een leraar uit Denver met de naam Francis Bibbo. De producenten beweren dat de stof waarvan de deken is gemaakt dezelfde is als die het leger gebruikt tegen chemische wapens.

De fabrikant biedt de deken in maar liefst twee verschillende kleuren aan: wit en beige. Voor een prijs van 49,95 dollar (36,75 euro) heb je er al eentje. Voor 7,35 euro extra heb je een kingsize formaat. Wie echter belt met het gratis nummer in het spotje, wordt verteld de schetendeken online te bestellen.


'Oh maar Mike, dat is geweeeeeeeeeeeeeeeeldig!'