Chris Brown gaat weer door het lint

Chris Brown heeft zich dit weekeinde weer van zijn beste kant laten zien. De 20-jarige zanger ging zaterdag tekeer tegen twee uitsmijters die hem de toegang tot een club weigerden. Een paar dagen daarvoor tierde hij tegen een dj en verliet hij op hoge poten de radiostudio.

Brown zong zaterdag het Amerikaanse volkslied voor aanvang van een bokswedstrijd in Las Vegas. Na zijn optreden wilde de 20-jarige r&b-zanger naar een club, maar daar werd hij geweigerd vanwege zijn leeftijd. "Hij ging door het lint en bleef maar gillen 'weet je dan niet wie ik ben?'", vertelt een ooggetuige aan entertainmentsite In Touch.

De show van Brown was al beladen. Veel Amerikanen vroegen zich af of Brown -gezien de mishandeling van Rihanna- wel op moest treden voor aanvang van een bokswedstrijd. Achteraf kreeg de 20-jarige zanger veel commentaar op zijn teleurstellende optreden.

Brown sloeg in februari vorig jaar zijn toenmalige vriendin Rihanna in elkaar in zijn auto. Het zingende duo was op weg naar de uitreiking van de Grammy's. Brown werd veroordeeld wegens mishandeling, hij kreeg een werkstraf van zes maanden.

Na de mishandeling ging het bergafwaarts met Browns carrière. De zanger vroeg zijn fans om steun omdat radiozenders zijn singles nauwelijks meer draaiden. Vorige week zou Brown te gast zijn bij een Amerikaans radiostation om zijn concertreeks te promoten. Al aan het begin van het interview ging de 20-jarige tekeer tegen de dj. Brown wilde weten waarom zijn nummers niet gedraaid werden. Toen de dj zei dat Brown geen hits heeft, stormde de r&b-zanger kwaad de studio uit.

Chris Brown gaat weer door het lint
Chris Brown gaat weer door het lint (Foto: Novum)