[Video] Lapdancende docenten schokken Canada

Een filmpje van een uit de hand gelopen spelletje heeft tot grote ophef geleid op een middelbare school in het Canadese Winnipeg. Op het filmpje is te zien hoe een onbekend gebleven leraar een bijzonder geile lapdance opvoert bij een gymlerares. De school kan er de humor niet van inzien, en heeft beide docenten direct de laan uitgestuurd.

Het filmpje is vorige week woensdag gemaakt door een leerling tijdens een sportdag op de Churchill High School in Winnipeg. Tijdens het spelletje 'twee docenten, een stoel' gaat gymlerares Chrystie Fitchner wijdbeens op een stoel zitten. Voor de ogen van zo'n honderd dertienjarige scholieren neemt een leraar plaats tussen haar benen, terwijl hij met zijn heupen wild beweegt op de stampende achtergrondmuziek.

Maar hier blijft het niet bij. Even later is te zien hoe de lerares wulps haar hoofd achterover gooit, terwijl de docent haar wild berijdt. Even later draait hij zich om, waarna de docente hem billenkoek geeft. Het hoogtepunt komt aan het eind, wanneer de beste man voor de lerares knielt, zijn hoofd tussen haar dijen klemt en een flinke befbeurt simuleert.

"Hij stopt zijn hoofd in haar kruis, in haar intieme delen", roept een ouderraadslid verontwaardigd uit bij het zien van het filmpje gisteren. "Ik weet niet of ze werkelijk lichaamscontact hebben hier, maar hij komt veel te dichtbij." De beste man is woedend en is blij dat de school disciplinaire maatregelen neemt tegen de twee docenten.

Ook de leerlingen zelf zijn verbijsterd over het schouwspel dat zich voor hun neus heeft afgespeeld. "We konden er eerst nog wel om lachen", vertelt een brugklasser. "Maar al snel vonden we het veel te ver gaan." Veel kinderen zijn bang dat hun school een slechte naam krijgt door dit incident. De directeur van de school is niet bereikbaar voor commentaar.


'Dat dit kan, in Canada!'