Vrouw vindt kies in Milky Way (foto's)

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Texas heeft onlangs een walgelijke ontdekking gedaan. Tijdens het smullen van een Milky Way stuitte ze ineens op iets hards. Het bleek een menselijke kies te zijn, compleet met vulling.

Sue Calhoun uit het plaatsje Brownsboro maakte op Nieuwjaarsdag een lange reis naar Dallas om een nieuwe trekker te kopen. Onderweg stopte ze even om een colaatje en een versnapering te kopen. "Ik nam een hap en het smaakte zo lekker, dat ik gelijk nog een hap nam", heeft Sue de media vandaag laten weten. "Ineens stuitte ik op iets hards. Ik dacht nog: 'He, een pinda!'"

"Toen besefte ik ineens dat een Milky Way helemaal geen pinda's bevat. Ik keek ernaar en ik dacht: 'Gadverdamme, verschrikkelijk! Het is een kies!'" Hierop belde de vrouw gelijk met de Mars-fabriek, de makers van de chocoladereep.

"De Mars-medewerkster vertelde me dat ze een doos zou opsturen waar ik zowel de reep als de kies in moet verpakken en terugsturen. Ik weet nog niet of ik dat wel ga doen, straks houden ze het bewijs en hoor ik niets meer van ze." Ze is nu van plan haar tandarts de kies te laten onderzoeken.

Benieuwd naar de reep en vooral de kies? Een uitgebreide fotoreportage is hier te zien