Man mist geboorte na aanranding verpleegster

Een man uit Bountiful, in de Amerikaanse staat Utah, heeft afgelopen vrijdag de geboorte van zijn kind moeten missen. De man had het namelijk drukker met een mooie verpleegster dan met zijn eigen vrouw.

De dertigjarige Adam Jay Manning bracht afgelopen vrijdag rond theetijd zijn in barensnood verkerende vrouw naar het ziekenhuis. Toen een verpleegster het paar te hulp schoot, werd zij van boven tot onder begluurd door Manning, aldus politiewoordvoerder Loring Draper. Vervolgens gaf hij haar een complimentje over haar uiterlijk.

De zuster negeerde de geile aanstaande vader en ging door met haar werk. De hoogzwangere vrouw zou namelijk net in haar rolstoel naar de verloskamer worden gereden. De man gaf echter niet op en ging verder met zijn versierpoging. "Manning zei dat er iets met haar nek aan de hand was en wilde haar nek masseren. Hierna stak hij zijn hand uit en greep haar borst."

De verpleegster duwde de geile kerel weg en ging aan de andere kant van de rolstoel staan. Hierna schakelde ze de politie in, die de man arresteerde wegens aanranding. De man zit nog steeds vast, en heeft de geboorte van zijn kind moeten missen. De vrouw is namelijk pas na de arrestatie bevallen. "Hij was er overduidelijk niet voor de geboorte van zijn kind", besluit Draper.