'Maradona laat 'Europese' Argentijnen thuis'

Verschillende spelers van het nationale elftal van Argentinië kunnen een bezoek verwachten van bondscoach Diego Maradona. En niet om gezellig bij te kletsen...

Volgens Ole is Maradona naar Europa afgereisd om verschillende 'slecht nieuws-gesprekken' te houden. De voormalig topspeler is ontevreden over de houding en prestaties van enkele spelers.

De krant meldt dat Maradona klaar is met Gabriel Heinze, Fernando Gago, Javier Zanetti, Maxi Rodriguez, Lisandro López en Diego Milito. Deze groep hoeft dan ook niet te rekenen op een uitnodiging voor de laatste WK-kwalificatieduels.

Opvallend genoeg zouden Sergio Agüero, Javier Mascherano en Lionel Messi eveneens op de wip zitten. Maradona gaat deze spelers vragen waarom ze wél voor hun club schitteren, maar niet voor het nationale elftal.

Als nieuwkomer hoopt Maradona Gonzalo Higuain te strikken. De speler van Real Madrid werd in het Franse Brest geboren, maar beschikt tevens over een Argentijnse nationaliteit. De speler zou echter neigen naar een Franse interlandcarrière.