Stevens twijfelt over Toivonen en Salcido

Huub Stevens heeft wat onzekerheden over het uitduel van PSV tegen Roda JC komende zondag. Ola Toivonen en Carlos Salcido zorgen voor twijfels bij de coach van de Eindhovenaren.

Toivonen is pas sinds deze week in dienst bij PSV. Het is echter nog maar de vraag of de Zweedse spits in Kerkrade in actie mag komen, want hij is nog niet speelgerechtigd. Stevens: "Als hij speelgerechtigd zou zijn, dan zou het zo kunnen zijn dat ik hem meeneem naar Kerkrade. Zo kan hij vast wennen aan een voorbereiding zoals wij dat doen. Dat zal heel anders zijn als bij Malmö, vermoed ik."

Een basisplaats voor Toivonen is sowieso nog geen optie, vertelde Stevens vandaag: "Hij is fysiek nog niet klaar voor negentig minuten. Daarnaast hebben we hem nog niet kunnen testen en heb ik zelf nog niet met hem gesproken. Dat gesprek zal morgen pas plaatshebben."

Stevens heeft eveneens nog twijfels over de inzetbaarheid van Salcido komende zondag. De verdediger is vanwege privéredenen pas deze week teruggekeerd in Eindhoven. "Carlos heeft pas één keer vol meegetraind", benadrukte de trainer.