"We pakken de Russen!"

De afgelopen dagen werd een mening gevraagd over de kwartfinale tussen Nederland en Rusland die vanavond op het programma staat. De stelling in dit kader was: Winnen we van Hiddink en co?

Uit de reacties bleek dat het vertrouwen in het Nederlands elftal erg groot is. Er is eigenlijk niemand die er vanuit gaat dat Oranje vanavond gaat verliezen tegen Rusland.

"Ik heb er een goed gevoel bij. Rusland had het wel erg makkelijk tegen de Zweden!!! Dat zal dus wel anders zijn tegen Oranje..... Als Oranje net zo effectief met de kansen omspringt als tegen Italië en Frankrijk, kon het nog wel eens een pot worden met hoge cijfers," zegt Peter uit Sittard.

Rutger uit Amsterdam is het hier duidelijk mee eens. "Op ervaring en een surplus aan kwaliteit moet het lukken, mede in ogenschouw genomen dat Bassie (Van Basten) alles goed doet, er sprake is van een fantastische teamspirit en aanvallend voetballende tegenstanders ons liggen."

Kortom, volgens de bezoekers van Goal.com gaat Nederland vanavond winnen van de formatie van Guus Hiddink. "Verliezen van Rusland??? Never nooit!"