FOK!sport zoekt nieuwe crewleden!

Het wordt hoog tijd dat FOK!sport weer eens wat vers bloed in de crew krijgt! Daarom zijn we op zoek naar mensen die een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben. Denk jij de persoon te zijn die we nodig hebben? Lees dan vooral verder.

FOK!sport brengt dagelijks een grote hoeveelheid nieuws over vrijwel alle sporten. Een website als deze kan niet zomaar blijven bestaan. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen met het plaatsen van berichten.

Als nieuwsposter kom je in een gezellig team van enthousiaste medewerkers terecht. Op het internet ga je op zoek naar geschikt sportnieuws, dat je kan posten. Verder heb je ook de mogelijkheid om een verslag van een voetbalwedstrijd of Formule 1-race te maken.

Op dit moment zijn wij naarstig op zoek naar mensen die overdag in de gelegenheid zijn om nieuwsberichten te schrijven. De eisen aan deze functie zijn zeer beperkt; Het minimaal aantal posts per maand ligt op dertig. Als je elke dag één bericht maakt, dan haal je dit makkelijk. Mocht je niet van alle sporten kennis hebben? Dat is geen ramp. Ook mensen die gespecialiseerd zijn in voetbal, Formule 1 of andere sporten zijn van harte welkom.

Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Stuur dan snel een mailtje met je username op FOK!, je leeftijd en de tijden waarop je beschikbaar bent naar sport@fok.nl o.v.v Sollicitatie FOK!sport. Misschien dat jij dan over enkele weken deel uit kan maken van onze gezellige ploeg!