Internazionale bekerwinnaar in Italië

Internazionale heeft voor de vierde keer in haar clubhistorie de Coppa Italia gewonnen. Ook in de return was Inter te sterk voor AS Roma: 1-0.

In de eerste wedstrijd werd het, enigszins tegen de verhouding in, 2-0 voor Internazionale. Toen was Adriano op dreef. Die deed echter gisteren niet mee. De lange spits zat in Duitsland voor de Confederations Cup. De eerste helft van het duel was boeiend: veel aanvallen over en weer. Maar goals vielen er niet, vooral Cassano miste enkele kansen.

In de tweede helft verzekerde Inter zich snel van de beker. Na zeven minuten scoorde Sinisa Mihajlovic uit een vrije trap. Hierna was Inter de bovenliggende ploeg en verzuimde het de score naar een hoger niveau op te voeren. Een troostprijs voor Inter na een tegenvallend seizoen. In de competitie werd het weer geen kampioen en in de Champions League werd verloren van stadgenoot AC Milan in de kwartfinales.