[Update] Feyenoord weer in keepersproblemen

Er lijkt maar geen einde te komen aan de keepersklucht van Feyenoord.

Het begon allemaal in November 2002 toen keeper Zoetebier een blessure aan de pees in de linkerknie opliep.

Tweede keeper Lodewijks speelde daarna een wedstrijd met pijnstillers voor zijn gekneusde ribben. In deze wedstrijd, tegen PSV, lipe hij echter een Hamstring blessure op.

Toen was het de beurt aan Carlo L'Ami om op het doel te staan. Maar in de wedstrijd tegen SC Heerenveen brak hij het bovenste bot in zijn schouder.

Op een gegeven moment was het zo erg dat alleen zesde keeper Graafland in staat was te spelen. Dit leidde er toe dat Zoetebier en Lodewijks hun revalidatie lieten wachten en met pijnstillers gingen meetrainen.

Februari dit jaar kreeg Zoetebier een terugslag in zijn revalidatie en zo kwam Lodewijks weer onder de lat met vierde keeper Graafland op de bank.

Op 12 februari maakte Zoetebier zijn rentree met Jong Feyenoord. Dit leverde hem echter opnieuws knieklachten over.

Ook Patrick Lodewijks zit weer aan de kant, dit maal met een huidinfectie aan het onderbeen. Een wond die hij niet goed genoeg verzorgde heeft hiertoe geleid. Hij zal nu met antibiotica proberen het probleem tegen te gaan.

Carlo L'Ami is in revalidatie, maar nog niet speel gereed en vierde doelman Graafland kampt met lage rugklachten.

De eerste fitte doelman in de rij is nummer vijf, Bas van Wegen.

Op zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op het programma. Er zal zaterdag gekeken worden in hoeverre Lodewijks en Zoetebier in staat zijn om te spelen.

Lodewijks geeft de moed nog niet op. Als de medicijnen aanslaan en het verantwoord is te spelen, zal hij dat doen.

Update @ 23-02-2002
Een MRI-scan heeft uitgewezen dat Zoetebier bijna volledig hersteld is van zijn blessure en morgen dus gewoon deel uitmaakt van de selectie van Feyenoord. De eerste keeper van Feyenoord kreeg donderdag op de training wéér last van zijn knie, waar hij al maanden mee tobt.