'Vriendin van ex Kathleen nieuw K3-lid'

Zit je ook aan de buis gekluisterd tijdens K2 Zoekt K3, waarin de overgebleven K3-leden hopen hun groep weer tot een trio aan te vullen? Ook zo benieuwd wie er bij de optredens van K3 naast Kristel en Karen op het podium zal staan? Het lijkt erop dat de winnares bij voorbaat al bekend is: Anne Deliën. Saillant detail: de Nederlandse Anne is de huidige vriendin van de eveneens Nederlandse Jasper Verheugd, regisseur bij Studio 100 én de ex van...jawel, Kathleen.

Verheugd, die tot 2005 een knipperlichtrelatie met Kathleen had, en Deliën leerden elkaar kennen bij audities voor de Nederlandse versie van de door eerstgenoemde geregisseerde musical Pinokkio, waarin Deliën uiteindelijk ook de hoofdrol kreeg. Eén van de andere rollen werd gespeeld door Kristel. Anne zit inmiddels, heel verrassend, bij de laatste acht. "Karen en Kristel hebben wel eens iemand gered tijdens de audities, dat de jury ’nee’ zei. Dat hebben ze bij mij gelukkig niet gedaan. Ik pas perfect in K3, maar ik moet het worden omdat iederéén dat wil", zo liet ze weten.

Studio 100 is uiteraard wat minder blij dat de relatie tussen Verheugd en Deliën in de publiciteit is gekomen. Het is niet bekend hoe de andere deelneemsters erover denken.

Met dank aan LinkseVriend voor de submit.

Lees ook de column van EstherSchrijft!