Upskirtfilmer aangehouden

FOK!kers en Reaguurders die samenwerken, het is eigenlijk al een bericht op zich waard. Maar sinds vanmiddag zoeken ze samen naar de blote billenfilmer van Groningen. En beide kampen concluderen dat het een FOK!user moet zijn. 

Of hij ook daadwerkelijk de gezochte billenfilmer is moet nog blijken. Feit is dat van deze jongen inmiddels adressen, namen en foto's zijn gepubliceerd. De speurneuzen kwamen de user op het spoor via een zonnetaccount met gefotografeerde billen.

De man die onder Blizzard honderden foto's en tientallen filmpjes van al dan niet blote billen publiceerde, is zijn internetsteegje inmiddels flink aan het schoonvegen. De politie vroeg vanmiddag al op RTV Noord of dames die hun billen herkennen aangifte willen doen. Stiekem onder rokjes filmen is strafbaar, aldus het OM.

Update: 3.00 uur
De politie heeft gisteravond een verdachte aangehouden. Dat meldt RTV Noord. Het gaat om de 24-jarige Bouwe S. De verdachte werd opgespoord na een digitale speurtocht. Hem zal aanranding ten laste worden gelegd, aldus de politie. Er zijn nog geen aangiftes binnen.