Extrema Outdoor 2009

Over twee weken is het weer zover; Extrema Outdoor 2009. Extrema staat garant voor mooie feesten, waarbij niet alleen de lineup om van te watertanden is, maar ook de aankleding en opbouw zijn super. Een van de hoogtepunten van de zomerfestivals is dan ook Extrema Outdoor.

Aquabest bij Eindhoven wordt omgetoverd tot een festivalterrein met uiteenlopende podia. Afgelopen jaren is wel gebleken dat ze qua aankleding en lineup terecht bij de top horen. In 2007 zorgde onder andere JunkieXL en het dynamische duo ErickE & Roog ervoor dat duizenden mensen compleet uit hun dak gingen.  De energie en sfeer tijdens de optredens waren gigantisch te noemen.

Extrema Outdoor 2008 was eveneens een groot succes. Zo’n 35.000 feestende mensen werden door topartiesten als Dr. Lektroluv en Dave Clarke verwend, en ook werd er zeer genoten van Boys Noize en de House Maffia. Er waren fikse buien, maar die trokken ook weer weg, waarna men weer vrolijk doorfeestte. De eindshow op  het water was erg indrukwekkend. Een van de stages koppelde zich los van het strand, en dreef het water op.  Vanaf de torens op het strand werd de laser en vuurwerkshow op de drijvende stage ondersteund met lasers, wat voor een indrukwekkend einde zorgde.

En nu is het bijna tijd voor Extrema Outdoor 2009. Als je gaat, vergeet bij een check niet te controleren of je een wegwerpponcho, zonnebrand en een zonnebril bij je hebt. De lineup zorgt zoals gewoonlijk weer voor dilemma’s, want jezelf opsplitsen gaat niet. Een absolute must op de lijstjes is Housequake, maar neem de kans ook eens aan om James Zabiela te horen draaien!

Kortom: Extrema Outdoor 2009, see you there!!

Extrema Outdoor 2009, 18 juli van 10:00 tot 23:15 Recreatiestrand Aquabest, Best (bij Eindhoven)