13-jarige vader dolblij met baby

Hij lijkt nog maar acht maar hij is dertien. Het Britse jochie Alfie Patten is al vader en vormt een gezinnetje met zijn 15-jarige vriendin. Hij krijgt af en toe wat zakgeld en speelt iedere dag met zijn PlayStation, maar is erg blij met zijn kersverse dochter Maisie Roxanne.

Alfies vader, die op zijn 45ste opa werd, is erg trots op zijn zoon. ’Hij had ook achter zijn PlayStation kunnen blijven zitten, maar kiest ervoor een liefdevolle vader te zijn’. Hij is wel bezorgd dat zijn zoon de enorme verantwoordelijkheid van een kind opvoeden nog niet door heeft.

Alfie had één keer seks met zijn vriendin Chantelle Steadman en onmiddellijk was zij zwanger. Omdat ze beide tegen abortus zijn, besloten ze het kind te houden. Vier dagen geleden kwam de baby, met een gewicht van zes pond, in East Sussex ter wereld. Voorlopig woont de baby bij Chantelle, haar werkeloze ouders en haar vijf broers. Alfie mag blijven slapen om voor zijn dochter te zorgen. Foto's van het gelukkig paar zijn hier te vinden.

Met dank aan Trusten voor de submit.