Naakte Do wil af van braaf imago

Do hoopt met een naaktreportage in Playboy haar brave imago van zich af te schudden. "Ik zou het leuk vinden als ik niet meer als dat engelenmeisje gezien word", vertelt Dominique van Hulst aan Novum Nieuws. "Ik wil gewoon meer van mezelf laten zien, wat misschien gek klinkt in deze context. Je hebt al snel een stempel omdat je een bepaalde weg inslaat op carrièregebied."

Gisteren werd bekend dat de 27-jarige zangeres een naaktreportage gaat maken voor het kerstnummer van het mannenblad. "Ik vind het heel spannend", vertelt de blondine. "Je doet het waarschijnlijk maar één keer in je leven. Ik ben nu nog jong, fris en fruitig en over tien jaar ben ik misschien helemaal uitgezakt met een dikke buik en zo. Dan kan ik het beter nu doen."

Fotograaf Paul Bellaert gaat de naaktfoto's van Do maken. "Hij is een geweldige fotograaf, die ook de Playboy-foto's van Lieke van Lexmond heeft gemaakt", weet de zangeres. "Hij maakt prachtige plaatjes, dus ik ben zenuwachtig maar heb er alle vertrouwen in."

Ze heeft al ideeën over hoe de shoot eruit moet komen te zien. "Het wordt misschien iets tropisch of juist in een woestijn", mijmert Van Hulst. "Ik zou het leuk vinden om er een cultureel dingetje aan te geven, zodat je ook iets van het land terugziet in de shoot."

Ook wat ze absoluut niet wil, heeft ze duidelijk voor ogen. "Ik stel zeker voorwaarden", zegt ze. "Vooral de sfeer maakt de foto's pornografisch of gewoon een mooie, erotische naaktreportage. Dat vind ik een heel groot verschil."

Manlief Mark, met wie Do vorige zomer in het huwelijk trad, moest even wennen aan het idee dat zijn grote liefde deze kerst door iedereen naakt te bewonderen is. "Uiteindelijk heeft hij gezegd dat het mijn keus is en hij zich erbij neerlegt als ik het graag wil", laat Do weten. "Het zal wel even confronterend voor hem zijn straks, maar hij is ook trots op me. Hij vindt het een eer dat ik ben gevraagd."


Do wil af van braaf imago (foto: DAG)