Duitse vrouw spoelt echtgenoot door de wc

Een Duitse vrouw heeft wel een heel originele manier gevonden om van haar echtgenoot af te komen. Manlief werd namelijk door de 52-jarige vrouw vermoord en in mootjes gehakt om vervolgens via het toilet in het riool te verdwijnen.

De taxichauffer was drie weken geleden ineens spoorloos verdwenen. De kinderen van het moslimstel kregen tot hun verbazing een eerlijk antwoord van hun moeder toen ze vroegen waar vader uithing. "Die is door de wc gespoeld", luidde haar antwoord.

Hierop besloten de kinderen de politie te waarschuwen. Toen de agenten poolshoogte kwamen nemen, stuitten ze op een zorgvuldig gereinigd huisje. Pas na degelijk speurwerk troffen ze enkele bloedsporen aan. De vrouw besloot de komst van de politie niet af te wachten, en is met de noorderzon vertrokken.

Ondanks dat in het huwelijk het servies geregeld over en weer werd gegooid, zijn de scheidingspapieren nooit aangevraagd. De vrouw zou echter wel eerder pogingen hebben ondernomen haar man te vergiftigen. Ook had ze hem al eens een geweldige klap verkocht met een hamer.

Met dank aan kahaarin voor de submit.