Salma Hayek dankt God voor grote borsten

De 41-jarige Salma Hayek heeft een mooie bos hout voor de deur, waarmee ze dit jaar nog een prijs in de wacht sleepte. Volgens de actrice heeft ze dit allemaal te danken aan Onze Lieve Heer. Van kinds af aan ging de mooie Latina naar de kerk om daar op haar blote knietjes te smeken om een grote boezem. En haar gebeden blijken verhoord.

"Toen ik met mijn moeder naar een kerk in Mexico ging, stak ik mijn handen in wijwater en sprak ik tot God: Alsjeblieft God, geef me een stel borsten!", vertelt ze. "Enkele maanden na het gebed begonnen mijn borsten te groeien, een Godsgeschenk."

De Mexicaanse Hayek, die schitterde in onder andere Quentin Tarantino's 'From dusk till dawn', was bang dat ze vanwege haar geringe lengte nooit in Hollywood aan de bak zou komen. "In Mexico, mijn geboorteland, is grootte belangrijk. Mensen vertelden me dat mijn lengte een gebrek was. Op een dag zei ik tegen mezelf: 'Wie beslist dat het beter is om groot te zijn? Ben ik daarom minder gezond? Ben ik minder bekwaam?"


Eerder bekende Hayek al tegenover David Letterman haar borsten te hebben besprenkeld met wijwater