FOK! viert vandaag achtste verjaardag

Icoon SitenewsVandaag vieren we een klein feestje: FOK! bestaat acht jaar. Begonnen met een simpele HTML-pagina nog vůůr 1 oktober 1999, gevolgd door een forum en echte frontpage op 1 oktober 1999 zijn we nu uitgegroeid tot een netwerk van (sub)sites die elk een vaste schare bezoekers hebben en die stuk voor stuk succesvol zijn. Voor en door de users gaat meer dan ooit op voor FOK!

Omdat wie jarig is moet trakteren presenteert FOK! vandaag een nieuwe layout voor het Forum. Gedurende de afgelopen twee maanden is Oppergoeroe Danny, zoals wellicht bekend, bezig geweest met het bakken van een nieuwe forumlayout. Na heel veel werk, bloed, zweet en tranen PLUS het aanleren van javascript (incl DOM en Ajax) en smarty (want de templates zijn nu eenmaal geen php), en uitgebreid testen door een flink deel van de crew en een kleine honderd users, waarbij zoveel mogelijk suggesties zijn meegenomen, ligt er eindelijk de nieuwe forumlayout.

De meesten van jullie kijken hier nu tegenaan, een aantal van jullie heeft handmatig een andere layout ingesteld. Die mensen zullen de nieuwe 'baggerlayout' zelf even moeten selecteren onder hun opties.

Openhartig
Minstens zo leuk zijn de acht openhartige antwoorden die Danny gaf in zijn wekelijkse column. Hier kun je onder meer lezen of FOK! is geworden wat hij er van verwachtte en wat zijn mooste herinnering aan FOK! is. En hoe zit het toch met tweedehands spullen die BCC als nieuw verkoopt? Je komt vandaag iets meer te weten achter de kale man van FOK!

Hoe dan ook, steek vandaag acht kaarsjes aan, drink acht biertjes of sla gewoon acht keer aan het vrijen vandaag. Want dit is ook jouw feestje vandaag. Van harte!