Maagden mogen gratis naar toneelstuk

Icoon BuitenlandsNieuw in toneelland. Om de inkakkende verkoop van kaartjes wat te helpen heeft een producent uit New York iets nieuws bedacht om zijn off-Broadway-toneelstuk 'My First Time' aan de man te brengen. Maagden mogen de show namelijk gratis zien.

Hoe de beste man er dan achter komt of de desbetreffende vrouwen en mannen nog maagd zijn? Simpel. Met een hypnotiseur als menselijke leugendetector.

Zo'n 35 vrouwen stonden donderdag in de rij voor Sebastian Black. Hij hield hun hand vast, keek hen aan en stelde vragen over hun dagelijks leven. Dan, plotseling, de vraag waarom het draaide. "Wanneer deed je het voor de eerste keer?"

De komedie 'My First Time' gaat over de eerste seksuele ervaringen van mensen en is gebaseerd op een tien jaar oude website die mensen uitnodigt om anoniem te vertellen over hun eerste keer, zei producer Ken Davenport. Hoeveel maagden donderdag werden toegelaten tot de testvoorstelling, wist hij niet precies. Er is trouwens wel een limiet aan het aantal maagden dat een voorstelling mag bijwonen, maar volgens Davenport vormt dat nauwelijks een probleem. "Er zijn niet zoveel maagden in New York City."

Met dank aan KRIBBET voor de submit.