Vrouw gearresteerd omdat ze vreemde gezichten trok naar hond

Icoon OpmerkelijkEen 33-jarige vrouw uit de staat Vermont (VS) is gearresteerd omdat ze gekke bekken trok, terwijl ze naar een hond keek. De vrouw werd inmiddels wel vrijgesproken. Het incident vond plaats toen de politie werd opgeroepen omdat er een vechtpartij gaande was op een markt. De vrouw kwam naar één van de agenten toe, om te vertellen dat ze de avond ervoor was lastig gevallen door één van de ruziemakers.

De commisaris, Todd Protzman, weigerde een verklaring af te nemen van de vrouw omdat haar adem naar alcohol rook en hij beloofde haar een verklaring op te nemen als ze weer nuchter was. De boze gekkebekkentrekster liep naar de wagen van de commisaris en drukte haar gezicht tegen het raam. Vervolgens ging ze vreemde uitdagende gezichten trekken naar de politiehond Max.

Volgens de man werd de politiehond hierdoor afgeleid. De advocaat van de vrouw vond de klachten maar absurd en ook de rechter besloot de gekkebekkentrekster hiervoor niet te vervolgen. "het zou moeilijk zijn om aan te tonen dat het gedrag van de hond daadwerkelijk veranderde onder invloed van Hutchinson".

Hier word je dus voor vervolgd



Met dank aan KRIBBET voor de submit.