FOK!radio: GVH'ers moeten forum verlaten

FOK!RadioHet is weer maandagavond, dus tijd voor FOK!radio. Tune nu in en hoor: Afgelopen nacht hebben de users van het Gadgets, Video en Hi-Fi-forum gedwongen afscheid moeten nemen van het subforum. GVH werd gesloten omdat het toch niks kon worden. Maar vonden ze dat zelf ook? En wat gaan de twee modjes van het subforum nu doen? Vragen die we allemaal gaan stellen aan Geqxon, een van de oud-modjes. Hij is vanaf 20:00 uur live bij ons in de studio. We willen natuurlijk van hem weten of hij het sluiten een terechte keuze vond en of hij z'n blauwe kleurtje zal houden of niet.

We gaan volgende week iets speciaals doen. Meer daarover hoor je vanavond. Uiteraad gaat Yvonne weer met ons roddelen en hebben we weer de 'week van Nikky'. Blinky legt weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten en zing ook mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!