'Rachel verleidde Hazes toen ze 12 was'

De wereld van roddel en achterklap weet deze week te melden dat de overleden volkszanger André Hazes zijn toenmalige vrouw Ellen meermaals bedrogen heeft met de toen nog zeer jonge Rachel van Galen. Een voormalig huisvriend van de zanger, Henk Volkers (75), zegt dat hij en Ellen Hazes destijds met eigen ogen hebben gezien hoe de 12-jarige Rachel met het geslachtsdeel van de zanger 'speelde'. André bleef in de loop der jaren voortdurend met Rachel vreemdgaan.

Volgens Volkers is Ellen daardoor op den duur compleet doorgedraaid. De voormalige huisvriend zegt ook dat de familie Van Galen maar één doel voor ogen had: hun jonge dochter Rachel koppelen aan de populaire Hazes. ''De familie Van Galen was Hazes-gek. Ze hadden een slagerij in Rotterdam, zelfs op het vleeswaren papier stond zijn foto. Ze hebben zich in het huwelijk van André gewerkt. Dat moest kapot, voor dochter Rachel'', aldus Volkerts.

De scheiding was volgens Volkers op den duur (in 1991) dan ook onafwendbaar. ''Het leven interesseerde Ellen eigenlijk niet meer. Ze is later hertrouwd met Job, een heel lieve man, maar ze is nooit meer echt gelukkig geweest.'' Ellen Wolf overleed vorige week op 46-jarige leeftijd. Ze leed aan borstkanker, maar zou volgens vrienden een overdosis pillen hebben geslikt. Hierdoor is de zoon van Ellen en André, Melvin, binnen één jaar zijn natuurlijke vader en moeder kwijt geraakt. André verloor na de scheiding al snel, tegen zijn zin, het contact met zijn zoon. Melvin had later ook weinig behoefte om zijn vader te ontmoeten. Buiten Melvin laat Ellen Wolf ook een dochtertje na dat ze samen met Job op de wereld zette.


-
Wie geïntereseerd is in het hele verhaal/roddel; dat staat hier.