Beau: 'HIV-patient in Big Brother-huis'

marsu had ons via de nieuws-submit te melden:

Nu het relletje rondom de zwangere kandidate zo'n beetje voorbij is, is het alweer tijd voor de volgende. Volgens Beau van Erven Dorens, presentator van het programma NSE op Talpa, loopt er in het huis een HIV-geïnfecteerde man rond. Het vreemde is dat Big Brother op dezelfde zender uitgezonden wordt als NSE.

Mocht van Erven Dorens gelijk hebben is nu de vraag nog: Wie is die man? Volgens Beau is het zeker dat er een HIV-patient onder de bewoners zou zijn. Dat zei hij in zijn programma NSE. Het enige wat de geschrokken showbizzspecialiste Harmke Pijpers hierop te zeggen had was: "Volgens mij niet" Deze uitspraak van Beau zal zeker tot een rel leiden mocht hij kloppen.

Gisteren zijn de bewoners het huis in gegaan en zagen ze elkaar allemaal voor het eerst. Het waren emotionele momenten voor sommige van hen. Snikkend liepen ze het huis binnen wetend dat ze er misschien ruim honderd dagen opgesloten zullen zitten.

De rokende, zeven maanden zwanger zijnde Tanja

Het huis is voor de bewoners erg luxe ingericht. "Hier kan ik me wel een tijdje vermaken", constateerde deelnemer Roel. De bewoners hebben ondertussen het huis al verkend en zitten relaxend te wachten op wat komen gaat. De zeven maanden zwangere Tanja doet dat met een sigaret in de tuin. De bewoners zullen nog veel te wachten staan. Zo komt bijvoorbeeld een ex-vriend(in) van één van de bewoners in het huis. Van wie en wanneer is nog niet bekend.

Voor meer BB-nieuws kun je terecht op de Big Brother-site van Fok!