Isa Hoes lingeriedraagster van het jaar

Actrice Isa Hoes is maandag tijdens de Nacht van de Lingerie uitgeroepen tot lingeriedraagster van het jaar 2004. De jury kwam overeen in de mening dat ze een veelzijdige, mooie, aardige en bovenal talentvolle vrouw is die over een bijzondere persoonlijkheid beschikt.

Nacht van de lingerie
Isa Hoes (rechts) met haar nieuwe 'bokaal'


"Ten aanzien van haar uiterlijk is Hoes een kameleon en weet zij telkens te verrassen. In elke situatie, zowel in haar vak als privť, gaat zij altijd verzorgd gekleed en moet haar kleding en haar lingerie perfect en lekker zitten. Zij is een inspirerend voorbeeld voor vrouwen en mannen en bezit de absolute X-factor”, zo klonken de lovende woorden van de jury. De prijs wordt traditiegetrouw aan de vooravond van de Week van de Lingerie uitgereikt aan een vrouw of man die door uitstraling, bezigheden en/of beroep, bewust of onbewust, een bijzondere, positieve link legt met lingerie. Vorig jaar ging de nominatie naar presentatrice Chazia Mourali.

Isa Hoes brak definitief door in Nederland door haar rol in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. De laatste jaren is ze op de buis te bewonderen in de serie Rozengeur & Wodka Lime.