Knuffelkussen voor eenzame vrouwen populair

In Japan kunnen alleenstaande vrouwen toch het gevoel krijgen lekker tegen iemand aan te liggen als ze in bed liggen. Hij is nog ideaal ook: Hij komt niet laat thuis, hij snurkt niet, en hij trekt het deken niet zijn kant op.

Vrouwen van alle leeftijden hebben massaal de Boyfriend Arm Pillow aangeschaft. Dat is een kussen dat sterk het gevoel benadert dat ze werkelijk in iemands armen liggen. Eenzame zielen staan in de rij in de winkel om hun eigen zachte vriend te kopen, aldus de fabrikant.

Hij wordt geleverd met zijn eigen overhemden, zodat er aan het overhemd gefriemeld kan worden. Ook is er een model beschikbaar met alarm, waarmee het kussen voorzichtig zijn liefje wakker kan schudden.

Het kussen kost ruim honderd dollar; een beetje duurder dan de kosten van een eerste date. Het kussen is momenteel enkel verkrijgbaar in Japan, maar er zijn plannen om het te gaan exporteren.

En voor de mannen die zich overgeslagen voelen - er is ook een limited edition van een Girlfriend Arm Pillow in de maak.