Familie is straatnaam Butt Hole Road zat

Moosie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een gezin uit het Britse South Yorkshire is verhuisd omdat ze de naam van hun straat helemaal zat zijn. De naam? Butt Hole Road.

Paul en Lisa Allot, die 15 maanden met hun twee kinderen aan de straat woonden, waren de mensen die er geintjes uithaalden moe. Zo waren er mensen die voor hun huis poseerden voor foto's, velen van hen met de broek omlaag. Daarnaast wilden pizzakoeriers en taxi-chauffeurs niet naar hun straat komen omdat ze dachten dat het telefoontje een grap was.

De 30-jarige Paul zegt wel van een grapje te houden, maar dat dit hem te ver ging. "We hebben mensen gehad die het straatnaambordje stalen en ik kwam tot het punt dat ik het adres een andere naam wilde geven. Ik dacht dat het goed was om deze Button Hole Road te noemen. Maar het is gemakkelijker om te verhuizen dan om die nieuwe naam er bij de plaatselijke authoriteiten door te krijgen.

De nieuwe eigenaar van de bungalow zegt echter blij te zijn dat hij aan de Butt Hole Road is komen wonen: "Ik denk dat het leuk is, en ik weet wat ik kan verwachten!"