Graancirkel Limburg trekt internationale interesse

Terminator2003 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een graancirkel in een tarweveld in Mielen-boven-Aalst heeft internationale interesses getrokken. De eigenaar van het tarweveld, Frank Jennť die net terug van vakantie is vindt de gebeurtenis verwonderlijk.

Toeschouwers uit alle hoeken van het land, en vele ook uit het buitenland zijn reeds op bezoek gekomen. Franks vader, Remi, heeft alle interesse in goede banen moeten leiden. Zo heeft hij er voor gezorgd dat de toeschouwers op de tractorpaden blijven. Sinds dinsdag zijn er zo'n 1500 bezoekers per dag geweest.

Ufologen uit Groot BrittanniŽ die de graancirkel bezocht hebben zeggen dat de graancirkel identiek is aan de 'Angel Eye' die in het Engels Cambridgeshire in juli 2001 verschenen was. Het bericht van de graancirkel heeft ook de Franse media gehaald. Hierdoor zijn er tientallen Franse 'graancirkelexperts' gekomen die de cirkel als 'authentiek' gekeurd hebben.

Jules Fabrť, een wichelroedeloper uit Den Bosch, zegt dat hij positieve magnetische lijnen gemeten heeft. Ook zegt hij dat hij kleine verdikkingen onder aan de tarwestengels geconstateerd heeft. Volgens hem komt dit door de grote warmte waaraan de delen in de stengel een honderste van een seconde aan blootgesteld zouden zijn.