Guinness zoekt naar langste penis ter wereld

Het Engelse team van het Guinness Book of Records is een zoektocht gestart naar de man met de langste penis ter wereld. Het wereldrecord voor de grootste boezem wordt al jarenlang vermeld, maar voor het 'beste van de man' was nog geen plek ingeruimd.

Het zal een behoorlijke strijd worden, want het vorige, officieuze record, stond op exact 40,64 centimeter. Daarvoor behoeft volgens de Duitse krant Bild (bron) zeker niet in Duitsland gezocht te worden: 'Hier is de maximum lengte 17,4 centimeter, gemeten bij enkele proefpersonen in Dresden, terwijl de gemiddelde Stuttgarter het op 15,6 centimeter brengt.'

Wie echter elders ter wereld met zijn werktuig in het Guinness Book of Records wil komen, moet de penis zowel in slappe als in stevige stand tonen. Een foto dient als bewijs, evenals de meetresultaten, opgenomen door een arts en twee officiële getuigen.

Als een FOK!ker hiervoor in aanmerking denkt te komen, dient hij de resultaten te sturen naar: Guinness Book of Records, 338 Euston Road, London NW1 3 BD, Great Britain.

Met dank aan Nita, die ons dit geheel vertaald meldde via de newssubmit.