Niet alleen Clinton deed voorspellingen

Rorik had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Israëlische toerist die van Amsterdam naar Schiphol werd gereden door een Arabische taxichauffeur, op 11 september vorig jaar, werd ingelicht over een mogelijke terroristische actie. Hij voorspelde dat enkele vliegtuigen zouden ontploffen. De toerist, bevriend met een medewerker van de Israëlische geheime dienst nam direct contact met hem op. De Israëlische geheime dienst heeft de informatie direct doorgespeeld aan de Nederlandse geheime dienst.

Twee dagen later arresteerde de Nederlandse veiligheidsdienst vier Arabieren die een aanslag zouden hebben beraamd op een Amerikaans object in Parijs. De Nederlandse veiligheidsdienst kon alleen bevestigen dat deze 4 mannen waren opgepakt en kon verder geen uitlatingen hierover doen.

Dit alles werd gisteren op de Israëlische televisie uitgezonden. Hieronder een stukje van de conversatie tussen de taxichauffeur en Israëlische toerist, wiens naam niet werd genoemd. "De Israëliër had gevraagd met welke luchtvaartmaatschappij hij vloog. De man antwoordde `met El-Al', de Israëlische vliegtuigmaatschappij. Daarop zei de chauffeur: ,,El-Al is veilig. Maar andere vliegtuigen zullen vandaag `boem boem' doen."