Frentzen toch bij Prost

Volgens de manager van Heinz Harald Frentzen, Monte Field, zal Frentzen volgend jaar hoogstwaarschijnlijk gewoon weer uitkomen voor het team van Alain Prost. De berichten dat Frentzen volgend jaar naast Jos Verstappen bij Arrows zou rijden worden hiermee flink ontkracht.

Volgens Field heeft Frentzen en hijzelf op dit moment alleen informeel contact met het team uit Leafield. Frentzen zou, ondanks de geruchten die op dit moment de ronde doen, van Arrows geen contract aangeboden hebben gekregen.

Frentzen kwam de laatste vijf races van 2001 ook al uit voor het Prost team nadat hij even daarvoor door Jordan baas Eddie Jordan aan de kant gezet was na onenigheid over de toekomst van de Duitser bij het team. Probleem echter voor Frentzen is de onzekere toekomst van Prost op dit moment.

Field over Arrows: "Arrows heeft wat interesse getoond in het verleden maar heeft dit nu niet bevestigd en ik denk dat ze helemaal niemand zullen vervangen. Ze laten in ieder geval niets aan ons weten."

Arrows heeft trouwens opnieuw bevestigd dat Jos Verstappen gewoon zal rijden in 2002. Bernoldi zal naar alle waarschijnlijkheid ook gewoon blijven aangezien Red Bull de jonge Braziliaan steunt en volgend jaar een groter sponsoraandeel zal krijgen op de Arrows bolide.