FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 16 april 2000

Jongen slaat scheidsrechter neer

MP had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 16-jarige voetballer uit Medemblik heeft zondag een scheidsrechter neergeslagen tijdens een juniorenwedstrijd in Wervershoof. De arbiter liep daarbij letsel op, waarvoor hij op het veld is behandeld.
De politie heeft proces verbaal opgemaakt tegen de jongen, die ook een rode kaart kreeg en werd geroyeerd door zijn voetbalclub. De wedstrijd is direct gestaakt. Volgens een woordvoerder van de politie had de voetballer de rode kaart aan zichzelf te danken. De jongen was het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter vroeg om uitleg. De scheids trok de rode kaart, waarop de jongen hem neersloeg.

Het wordt steeds erger op deze aardkloot

De Bus opnieuw doelwit van geweld

The Animated Gif*Friends hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Bus van SBS6 is opnieuw doelwit geweest van geweld. De bus staat momenteel op het terrein van het Autotron in Rosmalen. Zaterdagavond is daar een van de ruiten van de bus ingegooid. Daarbij is niemand gewond geraakt, aldus een woordvoerster van de politie. De bewaking van SBS6 heeft een aantal mensen in de omgeving van de bus gezien. Toen de gewaarschuwde politie ter plaatse kwam, was de groep echter spoorloos.

Teletubbies te koop

The Animated Gif*Friends had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Teletubbies zijn te koop. Het bedrijf dat de knuffels bedacht, Ragdoll Productions van Anne Wood, heeft al diverse aanbiedingen gehad om haar bedrijf te verkopen. De onderneming staat er echter op dat zij zeggenschap blijft behouden over de verdere ontwikkeling van de Tubbies.

Wood stichtte het bedrijf om speelgoed voor peuters te maken, waar op dat moment een groot gebrek aan was. Zij heeft goud verdiend aan de pluche poppen Tinky Winky, Dipsy, Laa Laa en Poo. Ze zijn in 120 landen op de televisie te bewonderen. Vorig jaar werd ruim 80 miljoen gulden aan de poppen en afgeleide producten verdiend.

Ondanks een winst meer dan 35 miljoen gulden, ontbreekt het het bedrijf, volgens The Sunday Times, aan middelen om nieuwe programma's te ontwikkelen. Wood wil namelijk vier nieuwe kinderseries en een speelfilm maken. Zij hoopt die met de verkoop van haar bedrijf te kunnen financieren.

De oprichtster en haar familie bezitten een belang van meer dan 85 procent in Ragdoll Productions. Wood werd vorig jaar tot Brits zakenvrouw van het jaar uitgeroepen.


Demi Moore doodsbang om naaktfoto's

misterM meldde ons via de newssubmit het volgende:

De mooie Amerikaanse actrice Demi Moore is doodsbenauwd dat een serie pittige naaktfoto's van haar, die jaren geleden gemaakt zijn, ergens opduiken. Haar agent, Harold 'Hal' Guthu, bewaarde ze twintig jaar achter slot en grendel, maar hij is nu dood gevonden in zijn uitgebrande bureau met een kogel in zijn hoofd. De foto's zijn tot nu toe niet gevonden. Demi Moore, inmiddels moeder van drie dochters, is als de dood dat de opnamen ergens worden afgedrukt of op internet terecht komen. Zij denkt dat dit niet goed zou vallen bij haar fans, of de dochters.

Prostituee met zwarte band

marcel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 27-jarige hoerenloper heeft in Amsterdam het onderspit moeten delven tegen een prostituee die hij had bezocht en waarmee hij een 'zakelijk geschil' had.

De vrouw, in het bezit van de zwarte band van een vechtsport, had de agressieve klant binnen de kortste keren onder de duim. De gealarmeerde politie had vervolgens geen kind meer aan de man en hoefde niet op te treden.


zo GIRLPOWER !

Gevangene wil been terug

marcel had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een éénbenige Franse gevangene wil koste wat kost zijn kunstbeen terug, dat samen met andere bezittingen tijdens zijn arrestatie door de autoriteiten in beslag werd genomen en inmiddels is geveild.De gedetineerde Enrique Vilageliu heeft een advocaat in de arm genomen om het kunstbeen, waaraan hij zo gehecht was, terug te krijgen. Volgens de gevangenisdirecteur bracht de prothese op de veiling zo'n 24 gulden op en is de koper niet meer te achterhalen.

Vilageliu, die acht jaar moet brommen wegens drugshandel, heeft weliswaar van de gevangenis een ander kunstbeen gekregen, maar volgens hem zit die niet lekker.

Misschien zat het kunstbeen wel volgepropt met drugs en wil hij het daarom zo graag terug.

Nieuw record scrabble

MisterM had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Bert van der Loo heeft zaterdag het nationaal record puntenscrabble verbeterd. Op een toernooi van club "De Lettersmieters" in Hengelo behaalde de 36-jarige Amsterdammer in drie spelrondes 2705 punten, maar liefst 99 punten meer dan de winnaar van het onlangs gehouden Nederlands kampioenschap. De scrabble-topper scoorde met het woord exequiën maar liefst 338 punten. "Het was fantastisch dat ik de q op de dubbele letterwaarde kon leggen en negen keer woordwaarde haalde."
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.