FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 16 december 1999

Alweer een nominatie!

Ruim een maand geleden won FOK! een award voor de best gedesignde BigBrother site. Ook nu is er weer een dergelijke verkiezing, en ook nu is FOK! weer genomineerd!
Deze keer gaat het om het inhoudelijke gedeelte van de site. Naast FOK! zijn er nog 3 sites genomineerd. Deze vind je, tezamen met FOK!, op de BigMother site.

Een stukje uit het officiële BigMother bericht:
Het is weer zover. Big-Mother geeft alweer een award weg. Dit keer is het "De beste inhoud award". Aangezien jullie "The BigMother- best design award" al in de wacht gesleept hebben, is dit een goede kans om ook nog eens deze award in de wacht te slepen.
Fokzine is genomineerd omdat we de inhoud zeer waarderen, zeker het forum en de oude 'onthullingen'.
Wij roepen iedereen op om (natuurlijk ) op voor FOK! te kiezen. Klik daarom nu op DEZE LINK om te kunnen gaan stemmen...!

FOK! in het Haags

Via de Fok!Chatbox kwam ik bij een geweldige site terecht die een willekeurige site omtovert in een Haagse vertaling. Eerlijk gezegd schrok ik me dood toen ik Fok! voor het eerst vertaald zag, klik eens op deze link : FOK! Vertaling. De vertaling schijnt errug dicht in de buurt te komen van de ‘regels’ uit het Haagse groene boekje.

De vertaaltruck is door Vennis -bekend uit de chatbox- gemaakt in Perl (voor de kenners). De site Fictional.net is voornamelijk bekend door het Fictional Daemon gedeelte.

Ook een pagina van het Fok!Forum bijvoorbeeld ziet er op deze manier erg geestig uit.
ForumThreadVertaling.

Duitse Big Brother

Vandaag is er een pilot-uitzending van de duitse versie van Big Brother. In deze uitending zal een oproep gedaan worden voor mensen die willen worden opgesloten.
Het BB-huis zal in de buurt van Keulen komen te staan. De Duitse variant belooft heel wat spectaculairder te worden dan de nederlandse versie.
Zo zullen er meer verschillende types uitgekozen worden; gedacht wordt aan een mix van oost/west duitsers, allochtonen, hetero's en homo's.
'Grosser Bruder' zal worden ondergebracht bij een supercommercieel net dat ook veel soft porno en spelshows uitzendt.

De geplande start is maart/april 2000 en met een beetje mazzel kunnen de europese hooligans nog af en toe een uitje maken tijdens Euro 2000
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
©FOK.nl e.a.