FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 14 december 1999

Marco Borsato prijsvraag

Music planet heeft in samenwerking met Marco Borsato en Universal Music een prijsvraag uitgeschreven. 2000 mensen kunnen op 1 januari 2000 exclusief en als eerste het nieuwe album “Luid en Duidelijk” van Marco Borsato in z’n geheel beluisteren via het internet.

Om mee te dingen naar de hoofdprijs hoef je alleen maar een paar simpele vragen te beantwoorden. Lees meer hierover bij de Music planet. Op die site staat binnenkort ook meer informatie over de speciale acties rond de nieuwe cd van Marco.

BB Willem als eerst eruit?

Volgens een poll op voorspel.nu zal Willem het eerste het BB huis gaan verlaten. Willem wordt afgeschilderd als ‘roddeltante’, ‘bedrieger’ en ‘sneaky’.
Intussen zijn er al bijna 1100 stemmen tegen Willem (vergelijk de bijna 200 voor Bart), dus dat ziet er niet zo best uit.

Bij Showwereld vragen ze zich af in hoeverre Willem zelf door heeft dat ‘ie zichzelf erg impopulair maakt door te roddelen over anderen. Stel dat hij inderdaad wordt weggestemd de volgende nominatieronde, dan zal dat een grote klap voor ‘m zijn waarschijnlijk.

Naomi Campbell opgenomen

Van Laurens kreeg ik een mailtje (altijd leuk! ) met het volgende bericht over Naomi Campbell:

Het heethoofdige fotomodel Naomi Campbell, die bekend staat om haar temperamentvolle woede-uitbarstingen, heeft nu professionele hulp gezocht voor haar 'wisselende buien'. Ze heeft zich voor vier weken laten opnemen in een speciale kliniek. Daar tracht men haar af te helpen van de woede aanvallen.
Het engelse model zocht hulp in een kliniek in Tucson, Arizona, die mensen geneest die regelmatig momenten van razernij beleven. Een Amerikaans blad beweert dat Naomi een enorme woedeaanval kreeg toen Flavio (haar vriend - een Italiaanse miljonair) een zakelijk gesprek kreeg op zijn draagbare telefoon. Ze werd ineens ziekelijk jaloers. Ze wilde weten met wie hij sprak. Ze was zo kwaad dat niets en niemand haar kon tegenhouden. Haar vriend heeft haar toen aangeraden professionele hulp te zoeken, anders kunnen de aanvallen hun relatie kapot maken.

De kliniek kost zo'n 1200 gulden per dag en er mag alleen in t-shirt en spijkerbroek gelopen worden. Ook moest ze in de kantine staan om haar eten op te halen ze verbleef te midden van drugverslaafden, gokkers en patiënten met eet- en seksproblemen. In juli 1998 viel zij nog een fan aan die had gefilmd terwijl zij in een vliegtuig lag te slapen. Naomi sloeg de fan in elkaar en wende zich tot zijn vriendin. Ze noemde haar “'een lelijk kreng met een hoofd als een ruimtewezen”. Vorig jaar december beschuldigde haar assistente haar van een poging tot verkrachting. Naomi ontkende haar met een telefoon op het hoofd geslagen te hebben Ook werd ze eens razend omdat haar opdracht gevers hadden gevraagd waarom ze niet op een modeshow bij Versace in Milaan was geweest.

Druk studiehuis wordt verlaagd!

Jaja, staken heeft zo zijn nut

Staatssecretaris Adelmund gaat zowaar de druk in de bovenbouw (tijdelijk) verlagen. Ff op een rijtje wat er gaat gebeuren:

- Er hoeven minder Practische Opdrachten gemaakt te worden
- ANW (Algemene Natuur Wetenschappen) is niet meer verplicht voor de HAVO (maar wordt wel verplicht voor VWO (SJIT!))
- De tweede vreemde taal op de HAVO en de derde vreemde taal op de VWO worden niet meer verplicht

Het is maar de vraag of het bij mij zal worden veranderd, want scholen hoeven deze maatregelen niet perse te nemen.

Illegaal vuurwerkrecord

Enkele weken voor de millenniumviering is er al een recordhoeveelheid aan illegaal vuurwerk in beslaggenomen. Het knalwerk blijkt zwaarder en gevaarlijker dan ooit, aldus justitie. Werd er vorig jaar nog 220.000 kilo onderschept, nu is dit al opgelopen tot 300.000 kilo en men verwacht dat dit zal oplopen naar 350.000 kilo illegale knallen en pijlen.

Lees hier het hele bericht.

Ik hoop wel dat alle Fok!kers voorzichtig doen met vuurwerk(legaal of illegaal), want een toetsenbord hanteren zonder vingers, gaat niet al te best

Reputatievrees bij scholen

Nadat vorige week een jongen een pistool leeg schoot in een school, is het wapenbezit onder jongeren weer zéér actueel.
In sommig regio's loopt medio 2000 een proef af, waarbij de politie regelmatig op scholen controleert op wapenbezit.
Deze campagne: 'De Veilige School' wordt in april afgesloten met een evaluatie. Bekeken wordt dan of er over de afgelopen vijf jaar sprake is van toename van geweld op scholen, de beleving van veiligheid onder scholieren en de effecten van de campagne. In dat laatste deelonderzoek zal ook gekeken worden naar de afspraken met de politie.

lees hier het hele bericht
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.