FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 31 oktober 1999

Eindelijk een mp3 cd speler

Eindelijk is hij er dan: een mp3 cd-speler gemaakt door Pine. Je kunt nu dus je eigen gemaakte cd met mp3 files afspelen op een normale portable cd-speler. Ook is het nog mogelijk om je normale muziek cd's er op af te spelen.

Verder heeft hij anti-shock (10 sec.), een equalizer en een uitgang naar je stereotoren! En dit alles heb je in huis voor ongeveer 550 gulden. De mp3 cd-speler zal ongeveer eind december te bestellen zijn.

Voor meer info kan je kijken op de de site van Maxtex Pine.

BSkyB biedt 3.5mrd op uitzendrechten

Om de uitzendrechten van 3 jaar Premier League in handen te krijgen, is er door de Britse zender BskyB een aanzienlijk bod aangedragen. (Premier League is de Engelse Eredivisie, de populairste voetbalcompetitie ter wereld).
De betaalzender wil hiervoor nét iets meer op tafel leggen dan bijvoorbeeld de NOS. Het komt namelijk in de buurt van bijna 1 miljard pond (ongeveer 3,5 miljard gulden)! *gluck*

Hooligansrellen tussen 3 en 13 december

Tussen 3 en 13 december kun je problemen verwachten op de weg, in een concertzaal en op de ijsbaan. Hooligans hebben rond die tijd plannen voor een enorme voetbalsupportersoorlog, zie de Telegraaf.

Het is de bedoeling dat er meerdere acties tegelijk uitgevoerd worden op verschillende plaatsen in het land. Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt aan uiterst geheime plannen voor rond die tijd.
Het doel is mij overigens geheel onduidelijk..
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #216 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1317
special
Random Pics van de Dag #1316
special
Random Pics van de Dag #1315
special
Random Pics van de Dag #1314
special
Random Pics van de Dag #1313
©FOK.nl e.a.