FOK!ker van de week: ijsmeis

In het babes & hunks forum ziet ijsmeis veel gezichten van FOK!kers voorbij komen. Tijd om het hare er eens uit te lichten in een userinterview.


ijsmeis met vergiet

FOK!
  • Hoe ben je op FOK! terecht gekomen?
    De meeste mensen die me kennen weten wel dat ik voornamelijk onzinnige dingen onthoud en verder niet veel bijzonders. En ook al is dit eigenlijk toch wel een onzinnig ding, ik weet het niet meer. Ik denk dat het via google was aangezien het FOK!forum daar altijd best hoog staat.

  • Wat is je favoriete stukje van FOK!?
    Het forum behoort toch wel tot de dagelijkse kost, dus die staat zeker weten met stip op één. Ik heb sowieso wel altijd iets met 'communiceren' gehad (mijn telefoonrekening zegt meestal ook wel genoeg). Op mijn 10e introduceerde mijn grote broer aan mij het welbekende mIRC. Dat heb ik járenlang gedaan totdat ik fora ontdekte. Al moet ik zeggen dat andere fora, met uitzondering van het FOK!forum dus, mij weinig tot helemaal niet interesseren. Het FOK!forum is lekker druk, veel verschillende mensen en je kunt echt over álles maar dan ook echt álles posten. Niets is te gek.


  • Welke crewleden haat je en welke vind je tof?
    Nou, haat is een groot woord. Ik haat helemaal niemand. Uiteraard zijn er wel crewleden waar ik minder mee heb en waar ik soms ook wel een beetje mee in de clinch lig. Zo had ik laatst een klein akkefietje met yvonne, Five_Horizons kon ik eigenlijk wel wurgen en Knut vind ik af en toe maar een raar mannetje. Maar uiteindelijk zijn ze allemaal eigenlijk best wel tof, want ik heb nog geen fatsoenlijke rel met ze gehad.

    Toffe crewleden! Hmm! Dagonet is wel tof al is het soms een arrogante botte lul, maar hij is verder niet beroerd om een handje te helpen en dat waardeer ik wel. Dan is Alexxxxx eigenlijk best wel tof. Met hem kloot ik soms een eind weg in topics en af en toe kloot ik ook wel eens in zijn subforum, maar gelukkig kan ie het hebben (al heb ik een heleboel notes van 'm!)


  • Voor welke functie vind je jezelf de ideale man/vrouw?
    De functie die ik nu heb. Moderator dus. Anders was ik allang gestopt natuurlijk.


  • Welke FOK!ker zou je een schop onder zijn/haar kont willen geven?
    Qwea. Een hele hele hele hele harde schop, zodat ze op de maan belandt ofzo. Wellicht hebben ze daar ook wel pizza's.


  • Wat is het beste topic dat je zelf hebt geopend?
    Mijn jaaroverzicht natuurlijk! *spam* http://forum.fok.nl/topic/957827 *spam* Verder heb ik eigenlijk geen idee. Zoveel topics open ik niet (meer).


  • Wat is jouw favoriete topic in het algemeen?
    De PTA-SC. Volgens mij is dat altijd een van de eerste topics die ik bekijk.


  • Met welke FOK!ker zou je een beschuitje willen eten?
    M5, maar dan wel in zijn bed. Dat komt door een uitspraak van 'm, namelijk dat ie een hekel heeft aan kruimels in zijn bed. Dus ik zal extra gaan knoeien natuurlijk, want mensen een beetje plagen is heerlijk.


  • Wat zou je doen als je voor één dag admin zou zijn?
    Die vraag heb ik al eens beantwoord in een topic niet zo heel lang geleden, namelijk met: Mijn nickname veranderen. Al kan ik er maar moeilijk afstand van nemen. Hij hoort toch eigenlijk wel een beetje bij mij.


  • Welk seksspeeltje zou je wel eens op de Frontpage willen winnen?
    Een opblaasyvonne. Ik wil ook wel eens in d'r tetten knijpen!


  • Op welke manier heeft FOK! jouw wereldbeeld doen veranderen?
    Nou, dat je na je 25e blijkbaar nog steeds niet serieus en volwassen hoeft te wezen.


  • Wat had je kunnen doen wanneer je geen duizend uur aan FOK! zou hebben besteed?
    Dan had ik wellicht nog een bijbaan kunnen nemen, rijk kunnen worden en nu ergens met mijn bips op het strand kunnen liggen en in een mooie(re) auto kunnen rijden.

    Óf ik zou zoals gewoonlijk ook geen fluit hebben uitgevoerd.


    Buiten FOK!
  • Leeftijd, woonplaats, opleiding, beroep.
    19, Gennep (Limburg), MBO Multimedia Vormgeving, Verkoopmedewerkster en stagiaire bij een webdesignbureau waarvan ik de naam lekker niet ga noemen.


  • Wat zijn jouw hobbies?
    Lezen, badderen (het liefst gecombineerd met het eerste), muziek luisteren (als ik het een dag niet heb gedaan, mis ik het ook echt), autorijden en ik ben redelijk verslaafd aan films kijken en sinds kort aan de XBOX 360 en daarnaast surf ik natuurlijk veelal rond op het wereld wijde web.


  • Hoe ziet jouw leven eruit wanneer je twee keer zo oud bent als nu?
    Dan zal ik waarschijnlijk in Duitsland wonen in een mooi vrijstaand huis met een garage. En hopelijk heb ik dan eindelijk de auto die ik ooit eens móet hebben, namelijk de Honda NSX. En misschien, als mijn allergie dat toelaat, zou ik ook nog wel een Dobermann met flapoortjes en een staart hebben. En een lekkere vent uiteraard.


  • Wat is de laatste cd die je hebt gekocht?
    Dat zal Norah Jones zijn met Come Away With Me. Lekkere achteroverleunende zwijmelmuziek.


  • Wat was je allertofste vakantie?
    Dat was denk ik toch wel mijn eerste keer richting een warmer land, namelijk Spanje. Ik dronk daar uiteraard voor het eerst Sangria en was toen voor het eerst behoorlijk aangeschoten tot net niet dronken.


  • Waar heb je nu echt een onwijze teringhekel aan?
    Mensen die gewoonweg áltijd te laat komen. Af en toe is heus niet erg, maar sommigen maken er een slechte gewoonte van, inclusief mijn vriend.


  • Stel: je bent voor één dag de president van de Verenigde Staten, wat zou je doen?
    Aftreden, die functie is namelijk niet aan mij besteed.


  • Wat doe jij aan een beter milieu?
    Nou, mijn vader wil dat wij alles thuis hier doen scheiden. Dus blik, plastic en papier wordt netjes in de daarvoor bestemde bakken in de supermarkt gedumpt. Kleine moeite wel.


  • Op welke SBS6-nieuwslezeres/nieuwslezer zou jij het wel kunnen?
    Shit, ik weet er geen! Doe maar iene miene mutte ofzo!


  • Tenslotte: wat wil je de wereld nog vertellen? Dit is je kans.
    Houd jullie kop toch eens een keer over die verdomd oude foto's (red. ijsmeis.rar). Zo.


    De rest...
  • Welke vijf FOK!kers wil je ook wel eens deze vragen zien invullen?
    Rekkie, Dagonet, Slarioux, tonks en Hugster.


  • Mijn vraag aan de volgende FOK!ker van de week:
    Wat voor een fetish heb jij?


  • De vraag van dwerg: Stel, het is december 1940 en de Duitsers zijn van plan om hier nog een tijdje te blijven. Zou je actief verzet plegen, of denk je 'ze gaan vanzelf wel weer weg'?
    Ik doe altijd wat ik wil, dus al ik daarvoor verzet moet plegen, hell yeah.