Jeroen Post wordt radio-dj

Jeroen Post is binnenkort te horen op 100%NL. Hij zegt zelf dat hij elke vrijdagavond een programma krijgt op de radiozender. Tussen 19:00 en 21:00 uur op vrijdag wordt nu nog non-stop muziek gedraaid. 100%NL zelf bevestigt het nieuws overigens niet. De 32-jarige Post was jarenlang vj bij TMF. Tegenwoordig begeleidt hij nieuwe vj's van de muziekzender en geeft hij presentatietrainingen.

Programmadirecteur Ron Sterrenburg liet eind vorige maand wel weten dat er binnenkort vier nieuwe bekende vrouwen en een nieuwe mannelijke dj te horen zullen zijn op 100%NL. Wie dat zouden zijn, wilde hij toen niet zeggen. Het radiostation wil zich meer op vrouwen gaan richten en wil naast Nederlandse producties, ook andere muziek laten horen.

Onlangs onstond er veel beroering bij de radiozender toen bekend werd dat de dj's Nienke Disco, Nienke Westerhof en Bert van Lent aan de kant werden gezet. Andere dj's zoals Wendy Duivenvoorde, Dave Donkevoort (ADHDave) en Patricia van Liemt krijgen een andere plek in de programmering of hebben een andere functie aangeboden gekregen binnen het radiostation.