FOK!kers vinden Hazesduetten lijkenpikkerij

FOK!kers zitten niet te wachten op het aanstaande RTL4-programma waar Nederlandse artiesten in duet gaan met de in 2004 overleden Andre Hazes. Dat blijkt uit een poll waaraan tot nu toe zo'n 1700 FOK!kers deelnamen. De meerderheid (55%) denkt dat weduwe Rachel geld nodig heeft door hier aan mee te werken.

Bovendien vindt 17,3% het initiatief pure lijkenpikkerij. Enkele reacties zijn: 'Verschrikkelijk. Entertainment dat voortkomt uit overleden mensen.' 'Hmm, ze maakt vette problemen van door echte fans opgezette websites die Hazes gedenken en schuift dat af op de trademarks en copyrights, gaat ze nu zelf die rechten helemaal uitbuiten door zo'n programma op te zetten'

Daarnaast geeft 4,2 procent van de FOK!kers aan de muziek van Hazes niet te kunnen uitstaan. Slechts 2,9 procent vindt alles van de overleden volkszanger geweldig. RTL zal komend najaar met het programma komen waaraan onder anderen Wolter Kroes, René Froger en zoon Dreetje Hazes meewerken. Eerder hadden Ali B en Gerard Joling al succes met een gemanipuleerd Hazes-duet.


Rachel heeft volgens FOK!kers weer geld nodig.
Je kunt nog steeds je mening geven in de poll!