TU onderzoekt waarheid achter 9/11

Icoon AlgemeenStudenten van de TU in Delft gaan proberen de waarheid achter de aanslagen op het WTC en het Pentagon in de Verenigde Staten te achterhalen. Acht studenten krijgen twee weken de tijd, om onder begeleiding van docenten, onderzoek te doen. De kosten die de onderzoeken met zich meebrengen, worden door de organisatie, Studium Generale, vergoed. In september organiseert het bureau een uitgebreid programma rond 9/11 en mogen de studenten hun visie tijdens een lezing naar buiten brengen.

De aanslagen op de WTC-torens en het Pentagon hebben volgens Studium Generale grote veranderingen in onze levens teweeggebracht. "Bijna vijf jaar na de aanslagen op het WTC en het Pentagon is 9/11 in de wereld synoniem geworden met bijvoorbeeld internationaal terrorisme, The War against Terror, oorlogen in Afghanistan en Irak en inperkingen van persoonlijke vrijheden wereldwijd. Het raakt ons dus allemaal".

Veel mensen zetten echter hun vraagtekens bij de officiële verklaring van de regering-Bush. "Op Internet wordt steeds meer gediscussieerd of het wel terroristen waren die een rol speelden in de 9/11-events. Deze discussie, die op kleine schaal begon, heeft nu immense proporties bereikt. Je hoeft de zoektermen WTC7, Pentagon, 9/11 of missing Boeiing maar te "googlen" en na een paar keer doorklikken, buitelen de voor- en tegenstanders van samenzweringstheorieën over elkaar heen. Bovendien vindt 45% van de Amerikaanse bevolking dat er een nieuw onderzoek naar 9/11 moet komen en gelooft 42% dat de uitkomsten van het officiële onderzoek in de doofpot zijn gestopt".

Met het onderzoek moet de waarheid naar boven komen.
Met dank aan Vince_Taylor en 12345678910 voor de submit.