Nieuws
Rusland brengt bloedyoghurt op de markt
In Voronezh (Rusland) hebben wetenschappers een nieuwe manier ontdekt om eten te maken. In ieder slachthuis gaat dagelijks ongeveer zeven ton bloed verloren, en daar kan nu zeer gezond voedsel van worden gemaakt. Het bloed bevat eiwitten die voor mensen zelfs beter zijn dan de eiwitten in kippeneieren.
Er wordt op dit moment met meerdere leveranciers onderhandeld om de producten op de markt te brengen. Melk, yoghurt, chocolade en de Russische nationale drank Kvas, die allemaal bij wijze van proef in beperkte mate zijn geproduceerd, verschillen qua geur, smaak, en consistentie helemaal niet van de originele koeienmelkproducten.

Een produkt met bloed als ingrediënt
....................................................
denk aan tumtummetjes, enzo
gadverdamme foto
Weer een nieuwe rage voor de psychopaten onder ons maak je eigen blood drank foto
fotofoto
'Snelwegen verbreden om files op te lossen? Dat is zoals de broeksriem losser maken tegen obesitas'
Jij zegt dat het zieke beesten zijn, hij wijst je erop dat het gaat om afvalbloed van slachthuizen. Niks ziek, gewoon geslacht. De rest van het beest wordt ook geconsumeerd, waarom zou bloed dan erger besmet zijn dan de andere delen?
E 120: Karmijn, Karmijnzuur, Cochenille
En wat zijn er weer een hoop kortzichtig, bloed dus smerig foto
Wat is nauw het verschil tussen bloed en melk? Wordt beide geproduceerd door een dier (/mens). Je eet ook vlees met, echt geloof me maar, bloed er in.
Wat maakt het nou uit, als het maar lekker en gezond is.
Goed nieuws
foto
P.S. Jullie bestellen zeker ook geen lollies met schorpioenen foto
Je hebt - zoals hierboven eerder gepost werd - al vele schildluizen gegeten, denk aan die koeken met roze suikerlaag erop bijvoorbeeld. De roze kleur wordt gewonnen uit het bloed van schildluizen. De meeste geimporteerde poedervormige eiwitten die overal in verwerkt worden (meeste yoghurts, kwark, dieetproducten, enz,enz) komen uit China en zijn afkomstig van insecten zoals sprinkhanen. Heb je wel eens brood gegeten? Bestaat voor 5% uit insecten. Of dacht je dat die maaimachines die beestjes er ter plekke uitfilteren? Nee dus, die worden meegemalen en eet jij lekker op in je brood. In eieren zit vaak bloed (stippeltjes, je komt ze wel eens tegen in hardgekookte eieren.) En wat dacht je van biefstuk, rosbief enz. enz.
Bloedworst wordt gemaakt van gestold varkensbloed en zure zult van varkenshersenen. Paté wordt gemaakt van lever en wat dacht je dat er in een frikandel zit? Oesters, haring, escargot (slakken), het is allemaal prima te eten, maar je moet er gewoon niet te diep over na denken.
Uiteindelijk is alle vlees hoofdzakelijk vet en eiwit. Allemaal hetzelfde, alleen anders " verpakt". Of iets wel of niet "vies" is zit gewoon tussen je oren, want eigenlijk is het allemaal hetzelfde spul......
Lekker fotofoto
tis idd niets vreemder dan het eten van slakken oesters mosselen of what-ever. Vroeger at iedereen ook vlees waar het bloed van af droop
'mama die yughurt is slecht ! hij heeft aids :p'
Een soort bier, maar dan beter. (Tenminste, ik vind Kvas lekker, bier niet te drinken - bierdrinkers vinden het meestal andersom)
Het nieuwe normaal: Op een terrasje behandeld worden als een tyfuslijder en dankbaar zijn.
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op FOK.nl. Als je nog geen account hebt kun je gratis een FOK!account aanmaken