FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van maandag 26 februari 2007

Snel geld verdienen..

.. door middel van geldautomaat fraude. Zoals iedereen weet je dat je tegenwoordig extra goed op moet letten als je ergens gaat pinnen om er geld op te nemen. Dat ik er zelf beter op ga letten zie je in deze BBC documentaire waarin er aangetoond wordt hoe makkelijk het is om bankpassen te kopieëren. Dus controleer de invoer van de geldautomaat en houd goed je hand voor je pincode, want zonder die code hebben ze niks aan een gekopieerde pas!
Ik heb jullie gewaarschuwd!

Met dank aan Sc0rPi0n voor de submit.

Gekleurde vlammen

Kaarsjes of olielampjes bijna de klassieke ingredienten voor een romantische avond met je geliefde maar wil je echt indruk maken met kaarsjes en olielampjes dan moet het wel iets bijzonders zijn en dan heb ik niet over kaarsjes in de vorm van beren of een lul.

Nee, neem dan deze olielampjes an sich niet veel anders dan normale olielampjes maar ze zijn best bijzonder want wie zegt dat een vlam geel moet zijn want de bedenkers van deze olielampjes vinden dat een vlam ook best blauw, groen of rood kan zijn.

Niet echt nuttig, wel grappig bedacht.

Uitslag Top of Flop CD actie!

De FOK!weblog bestaat vijf jaar. En om dat te vieren waren er verschillende prijzen te winnen. Ik mag jullie mededelen wie de gelukkige winnaars zijn geworden van de FOK! Top of Flop actie!.

Uit alle reacties op de ToF blogjes zijn de volgende twee users getrokken die elk een Tunnelfist album hebben gewonnen.
De gelukkige CD winnaars zijn geworden:
LennyKravitz en Jihad_Joe

Deze users, hebben beiden geen email in hun profiel staan dus zij zullen zélf onze allerliefste PR-dame flugeltje mailen.. Zij zal er voor zorgen dat jullie zo snel mogelijk de CD's thuis gestuurd krijgen.

Iedereen bedankt voor het reageren, ga zo door zou ik zeggen, en de prijswinnaars : GEFELICITEERD!

Top of Flop: Good Things End - I Know

Vorige week hadden we alleen een ToF User’s Choice, maar vandaag heb ik er weer één uitgekozen.

Er iets speciaals aan deze band, hij bestaat namelijk uit één familie: De drie broers Cyriel, Iwan, Dave en zus Colette. Muziek werd er bij hun met de paplepel ingegoten. Vader Dirk speelt al jaren in hardrockbands. Moeder Angela speelt dwarsfluit in een harmonie-orkest. En de kinderen hebben ook in het orkest gespeeld. Nu staan ze als de rockband in de Mega Top 50, waren ze Superrrrrrrclip bij TMF en Megahit bij 3FM

Gelukkig staat de clip al op YouTube en kunnen jullie hem gaan beoordelen!
Bekijk hier Good Things End - I Know

Ik vind de clip niet veel bijzonders, zal hem niet downloaden of kopen maar het is een leuk radio nummer. Over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?

Klonks oude meuk: de uitslag

Zondag 18 Februari was het Klonks oude meuk dag met daaraan verbonden een prijsvraag waarmee je een super exclusief FOK! weblog 5 jaar t-shirt mee kon winnen. Na het doornemen van alle antwoorden bleven een er een paar over die alles goed hadden, die namen zijn in een hoge hoed gegaan en en uit die namen hebben we met een blindoek voor de ogen een winnaar getrokken.

En die winnaar is Swarmahoer, je email adres is bekend bij onze pr-dame en die zal zodra ze volgende week terug is van vakantie contact met je opnemen om alles af te handelen.

Namens ons allemaal van harte en veel plezier met je prijs.

Prijswinnaars Screenshots Wedstrijd...

De FOK!weblog bestaat vijf jaar. Omdat te vieren kunnen jullie verschillende prijzen winnen. Trots kunnen wij bij deze mededelen wie de gelukkige winnaars zijn van de FOK! vijf jaar in screenshots wedstrijd.

Uit alle goede inzendingen hebben we vijf namen getrokken die het originele FOK!weblog 5 jaar t-shirt hebben gewonnen.

De gelukkige t-shirt winnaars zijn:
Aerox2002
Jordy-B
Kadaster
cw2cu
Ryoga

Deze namen zijn ondertussen ook bekend bij onze allerliefste PR-dame. Zij zal er voor zorgen dat jullie zo snel mogelijk de t-shirts thuis gestuurd krijgen. Volgende week zal zij jullie hier over lastig gaan vallen (deze week is ze namelijk met vakantie!).

Iedereen bedankt voor het meedoen! En de vijf prijswinnaars : GEFELICITEERD!

Oud en verlaten...

Verlaten en vervallen gebouwen hebben een enorme schoonheid. Je ziet nog steeds iets terug van de lang vergane glorie van weleer. Ondanks dat het er vaak erg mistroostig uit, heeft het vaak ook iets moois.

Op de site van Dereliction.org kun je een aantal van vervallen en alleen gelaten gebouwen bekijken. Het is toch apart om bijvoorbeeld een lege autofabriek te zien waar her en der nog gereedschappen en autodelen staan.

met FF heb ik problemen om de foto's te bekijken, met IE niet!

De Toren van Oneindige Hoogte: Levensadem

'Val dood Soktur', zei Strever en dook met zijn borst naar voren boven op het zwaard.
In zijn hoofd gilde Soktur van woede. Het zwaard spietste het bovenlijf van Soktur precies op de
plek waar zijn hart zat. Het deed verrassend weinig pijn. Strever staarde naar het lijk onder hem
terwijl zijn ademhaling stokte. Thon stond er nu alleen voor. Zijn laatste gedachte was bij Erissy en
het feit dat hij zijn belofte iets samen te gaan doen niet zou kunnen nakomen.
In de kelder van het hoofdkantoor begonnen op de capsule waarschuwingslampjes te knipperen en
schoot de deur open. Het lichaam van Strever zakte levenloos op de grond.

'Shit, shit shit!' Erissy knielde naast het lichaam van Strever op de grond. Ze draaide hem met moeite op zijn rug.
'Hufter!' schreeuwde ze door haar tranen heen, 'ik zei toch dat het gevaarlijk was.'
Met de rug van haar hand veegde ze de tranen van haar gezicht en ademde een paar keer diep in. Er was nu geen tijd voor paniek. Zeker niet als ze hem wilde redden. Erissy duwde twee vingers in zijn hals en voelde naar een hartslag. Niets. Ze keek om zich heen. Het ding moest hier toch ergens hangen. Sinds een aantal jaar was er een apparaat op de markt dat de hele reanimatie regelde, zelfs de beademing en de hartmassage. Wettelijk was ieder bedrijf verplicht ze op een toegankelijke plek te plaatsen, maar deze ruimte was al zo lang niet in gebruik, dat het hier niet hing. Naast de deur zag ze wel een oude AED hangen. Dan maar die, dat was beter dan niets, als ze zelf nog maar wist hoe het moest. Ze sprong overeind, rende naar de deur van de ruimte, rukte het groene kistje uit de houder die op de deur geschroefd zat en sprintte weer terug naar Strever. Ze haalde de deksel van het kistje. De onderkant was een apparaat dat automatisch aansloeg toen ze de deksel eraf haalde. Erissy trok de pads, die via kabels met het apparaat verbonden waren los. Ze knoopte het shirt van Strever open en plakte de pads op zijn blote borst. Links en rechts van zijn hart. Op het apparaat knipperde het lampje van een rode knop. Ze drukte erop. Een metalige vrouwenstem klonk uit het kastje.
[Analyse. Raak het lichaam niet aan.]
Erissy beet nerveus op haar onderlip tijdens het wachten.
[Schok toedienen.]
Erissy hoorde een lichte tik. Strevers lichaam verstijfde en ontspande weer.
[Analyse. Raak het lichaam niet aan.]
[Begin reanimatie]
Met duim en wijsvinger kneep ze de neusgaten van Strever dicht en met de wijs- en middelvinger van haar andere hand duwde ze zijn hoofd iets naar achteren. Ze blies twee keer adem door zijn mond naar binnen. Daarna schoof ze opzij, legde haar handen op zijn borstbeen en begon te duwen. Om de zoveel tijd blies ze extra adem in zijn mond en ging dan weer verder met de massage.
[Laat het lichaam los.]
Erissy stopte met de massage en ging rechtop zitten.
[Analyse. Raak het lichaam niet aan.]
[Schok toedienen]
[Analyse. Raak het lichaam niet aan.]
[Hartslag aanwezig. Verwijder pads. Controleer levensfuncties.]
Erissy trok de pads van Strever's borst. Zijn borstkas ging op en neer met het ademen. Nog niet echt een sterke ademhaling, maar hij ademde in ieder geval. Hij was alleen nog bewusteloos. Erissy hoopte dat hij geen hersenletsel had overgehouden aan het zuurstoftekort. Ze knoopte zijn shirt dicht. Trok haar eigen jas uit en vouwde hem op, zodat ze hem als kussen onder Strever�s hoofd kon leggen. Ze ademde diep in en liet de lucht in een lange stroom weer naar buiten om haar eigen hartslag een beetje onder controle te krijgen. Pas toen hoorde ze het piepende geluid.

Erissy stond op en liep naar het scherm. Het stond nog zo ingesteld dat het Thon volgde. De Toren stond precies in het midden van het scherm en links onderin knipperde een hartje. Bij iedere knipper hoorde ze de piep. Erissy fronste haar wenkbrauwen. Ze had geen idee hoe het systeem precies werkte en drukte op goed geluk een aantal keer op de tab-toets. Het knipperde hartje lichtte op. Ze gaf een enter en op het scherm verscheen een overlay met informatie.

[Speler Thon. HP level: 2%. MP level: 0%. Te verwerken hitpoints:
'Winst gevecht: Pyroquake - 307 doden.'
'Health Points: 23980.'
'Magic Points: 11320.'
'Experience Points: 13111.'
System override in werking.]

'Erissy.'
Erissy draaide zich geschrokken om. Ze schrok niet zozeer van zijn stem, die zwak en schor had geklonken, maar meer omdat ze niet had verwacht dat hij zo snel weer bij bewustzijn zou zijn. Strever probeerde overeind te komen, maar zakte al snel weer in elkaar.
Erissy rende naar hem toe, 'Strever! Blijf in vredesnaam liggen. Je lichaam heeft een vreselijke klap gehad.'
'Er is nu geen tijd om te liggen', zei Strever, 'ik moet weer naar beneden.'
'Naar beneden? Naar die levensgevaarlijke bollen? In jouw toestand? Heb je een doodswens ofzo?'
'Nee, natuurlijk niet, maar we moeten die override uit het systeem halen anders redt Thon het nooit. Hij heeft al zijn energie opgebruikt bij de Pyroquake en dat wordt alleen aangevuld als hij de punten krijgt van de winst in het gevecht.'
'Ben je vergeten dat we de serverruimte niet in kunnen? Unteto heeft alles beveiligd.'
'Eén van de bollen is door een muur beneden gevlogen. Met een beetje geluk was het een muur van een serverruimte en kunnen we door dat gat naar binnen.'
'En die andere bollen?'
'Met een beetje geluk zijn die weer teruggegaan naar hun oude plek.'
'Al die beetjes geluk bij elkaar, zorgen er wel voor dat er een heleboel geluk nodig is. En dan nog wat. Ik dacht dat de beheerdersservers in serverruimte zes stonden.'
'Ja, maar dat is alleen als je het spel in wilt. Ik wil nu niet het spel in. Ik wil alleen maar toegang.'
'En dat kan niet vanaf deze computer?'
'Nee. Op de oude assistentenserver draait niet het nieuwe beheerdersprogramma. Ik kan hier niets.'
'Ik vind het nog steeds een slecht idee.'
Strever veegde het zweet van zijn grauwe gezicht, 'luister. Ik ga sowieso naar beneden, met of zonder jou, maakt mij niet uit.'
Erissy betwijfelde dat Strever genoeg kracht had om langs haar te komen als ze besloot om hem niet te laten gaan. Hij had alleen wel gelijk. Ze waren nu al zo ver gegaan, dat laatste restje kon er ook nog wel bij als het zou leiden tot hetgeen waar zij zelf al jaren voor streed: het einde van Het Spel. Ze stak haar arm uit en hielp Strever overeind.

Leef en doe mee met Berdine

Berdine uit Heemstede is een 39 jarige vrouw die in een scheiding ligt en niet aan haar sexuele behoeftes komt. Daarom plaatste zij op aanraden van haar vriendin een stoute advertentie. (Mirror) Heel slim als Berdine is maakt ze zich onherkenbaar op haar pikante foto's.

Maar Berdine was even wat vergeten, namelijk de "Alle advertenties" knop, en zo vind je deze advertentie, want Berdine heeft zin om te leven! (Mirror)
En nu Berdine sta jij met je hoofd en ster op de FOK!Weblog!
Dus lieve FOK!kers is er iemand hier die haar gelukkig kan maken en echt liefde kan laten zien. Of heeft iemand misschien zin in een flink wilde sex-date want daar is ze ook wel voor in?

"Vertrouwende dat je hier zeer discreet mee om zult gaan", ja hoor Berdine, maak je geen zorgen!

Maandagmorgenspel

Ben jij een competitieve eikel m/v die alleen maar een spelletje speelt omdat je winnen wilt? Of speel je een spelletje puur voor de lol en als onschuldig tijdverdrijf? In beide gevallen heb jij vanochtend weer twee kansen om je of te bewijzen of om je even lekker te vermaken.

De ochtendspelletjes van vandaag zijn:
Virus 2 (puzzelspel) en Aggressive Alpine Skiing (arcadespel)

Hoe goed ben jij? Ik heb 46.564 punten gehaald met Virus 2

Weet jij ook nog een leuk spel? Tip ons dan!

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.