FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Weblogarchief
Artikelen van zondag 25 februari 2007

Jan Marijnissen houdt van je

Nog twee weken te gaan en dan kunnen we weer naar de stembus om de nieuwe Provinciale Staten te kiezen. Her en der schieten er weer campagnes uit de grond, deze bijvoorbeeld; Wens Geen Stijl de tiefus door 'Ga eens deaud' in te typen.

Maar de SP heeft ook een leuke; Hou jan niet voor jezelf!

Voer je gegevens in en speel een rol in deze viral video. Overigens blijven je gegevens vertrouwelijk en krijg je geen SP spam.

Name that bitchy blogger 13

Omdat de weblog vijf jaar bestaat, worden er veel prijzen weggegeven. Zo ook met 'Name that bitchy blogger'. Om de dag, op de oneven dagen van februari komt er om 20:30 een herkenbare of minder herkenbare foto van iemand van de weblogcrew. Om het iets makkelijker te maken staat er ook een kleine beschrijving bij. Als jij het antwoord denkt te weten, mail je dit naar namethatbitch@fok.nl, met als onderwerp het nummer van de aflevering (vandaag dus nummer 13). Zet het antwoord dus niet in de reacties!

Wat kun je winnen?
printatelier.nl stelt voor de winaar een foto naar keuze geprint op een linnen doek van 40x60 cm beschikbaar. Hierop kun jij dus je favoriete weblogbitch, je eigen bitch of een andere mooie foto af laten drukken.

De puntentelling gaat als volgt: Voor elk goed antwoord krijg je sowieso twee punten. Met een typefoutje (dus bijna goed) krijg je één punt. Bij elke opgave loot ik er één iemand uit die bovenop die twee punten, er twee extra krijgt. Zo is er dus geen gezeur met lifts en dergelijke. Degene die aan het eind van februari de meeste punten heeft, wint deze mooie prijs.

De dertiende opgave:

Deze knappe weblogger hoort met zijn 39 jaar nog net niet bij de oudste groep webloggers, en is in feite dus nog erg jong. Het is een man en hij is single (!). Hij heeft op de PvdA gestemd en is van geboorte katholiek.

Een extra hint: Degene van wie zijn nick afkomstig is, springt graag.

Weet jij wie deze bitchy blogger is? Mail naar namethatbitch@fok.nl met als onderwerp 'bitch 13'. Zet in het mailtje ook je nick erbij!

Denk je nou: 'hey leuk, maar ik kan toch niet meer winnen want ik heb met de rest niet meegedaan'? Dan heb je het mis! Natuurlijk kun je nog meedoen! Ook de antwoorden van bitch 1, bitch 2, bitch 3, bitch 4, bitch 5, bitch 6, bitch 7, bitch 8, bitch 9, bitch 10, bitch 11 en bitch 12 kun je nog steeds insturen!

Beroemdheden op de foto

FOK! user dvr verveelde zich waarschijnlijk op deze grijze regenachtige Zondag en dus slingerde hij zijn computer aan en ging op de site van schoolbank.nl op zoek naar bekende Nederlanders op oude schoolfoto's. En dat heeft hij niet onverdienstelijk gedaan hij heeft o.a. onze premier, Andre Hazes, Mabel Wisse Smit en van onze toekomstige koning foto's teruggevonden.

Wil je zelf de foto's bekijken dat kan in dit topic, en als extra service legt dvr ook nog uit hoe je zelf het beste kunt zoeken.

Met dank aan dvr die de moeite nam om te zoeken en er een topic over te te openen op het FOK! forum.

In the picture! (met prijs)

Verzin een onderschrift bij deze foto!
"Het begon met een klein korstje op m'n neus, dokter..."

En de top 5:

5: piratto : "Even Apeldoorn bellen "
4: garnaalboot : "Gelukkig hebben we de foto's nog."
3: Nico35 : "Henk heb jij de scan als laatste gebruikt? "
2: dekilo: "koekje erbij? "

Update: Leukste onderschrift verzonnen en nr 1: Taxi

Er valt wat te winnen! want iBOOD is zo vriendelijk een aantal leuke prijzen ter beschikking te stellen in verband met de feestmaand en de vierde weekprijs gaat naar de bedenker van het leukste onderschrift van de komende week. Dat gaat als volgt: vandaag, maandag en woensdag is er een In the Picture! waarbij het leukste onderschrift wordt gekozen. Op donderdag kiezen we dan de weekwinnaar. Uiteraard allemaal volledig subjectief...

Taxi is de eerste die meedingt naar de weekprijs van week 4.

winnaar week 3

winnaar week 2

winnaar week 1

aaaaah wat lief

Ondanks dat we hier op het weblog allemaal stoere jongens en meiden in de crew hebben zijn we zoals je weet niet vies van een ''aaaaah wat lief filmpje of foto''. En aangezien jullie reacties daarop ook altijd ''aaaaaah wat lief is'' heb ik een website die alleen maar gaat over ''aaaaah wat lief foto's en filmpjes''.

De naam van de website is Cute Overload en dat dekt de lading precies een hele site vol met ''aaaaaaaaaaah wat lief foto's en filmpjes'' van allerlei beestjes van konijn tot visjes alles is er te vinden.

Vraag het aan Googlemutti en Wikisil ( antwoord)

De mens is van nature een nieuwsgierig wezen. Kleine kleutertjes beginnen al met het eeuwige "waarom?" spelletje en als volwassen ben je natuurlijk nog steeds benieuwd waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn. Is jouw probleem echter dat je waarom vragen te moeilijk zijn voor de meeste mensen en je zelf te lui/moe/zielig/druk bent om het antwoord op te zoeken? Niet langer meer want Googlemutti und Wikisil zijn hier om al jullie prangende vragen te beantwoorden! Alle vragen, ja alle vragen behalve persoonlijke vragen over onszelf.
Wegens ziekte van Mutter wordt er deze week maar een vraag beantwoord.

De uitverkoren vragen van vorige week en de week daarvoor zijn;
Waarom word je misselijk als je een tijd niet hebt gegeten, als je misselijk bent heb je namelijk geen zin om iets te eten, door Woeiiiiii
Waarom blijven je oren en neus je hele leven groeien, door Dice-of-ice.

Waarom word je misselijk als je een tijd niet hebt gegeten, als je misselijk bent heb je namelijk geen zin om iets te eten. Woeiiiiii door Wikisil

Misselijk worden als je honger hebt is inderdaad niet zo logisch, maar heel erg makkelijker verklaarbaar. Je maag produceert maagsappen om eten af te breken zodat de belangrijke voedingsstoffen eruit gehaald kunnen worden. Je maag doet dit ook als er geen eten in zit. De sappen worden dus niet gebruikt maar wel gemaakt en een teveel aan maagsappen kan leiden tot wat we noemen, brandend maagzuur. Je hebt dus een berg maagsappen die geen voedsel te verteren hebben, waardoor je misselijk wordt. Je misselijkheid gaat dan ook weg zodra je wat eet en je maagsappen zich weer kunnen richten op het verteren van voedsel.
Voor mensen die vaak misselijk zijn is het 6 keer per dag nuttigen van een kleine maaltijd dan meestal ook verstandig. Zo hoeft je maag niet al te veel in een keer te doen, maar heeft het wel altijd wat te doen waardoor de maagsappen in ieder geval geen misselijkheid meer veroorzaken.

Waarom blijven je oren en neus je hele leven groeien? Dice-of-ice door Wikisil

Je oren en je neus groeien je hele leven lang, dat is absoluut waar, maar waarom is eigenlijk nog een raadsel. Je oren en je neus hebben twee dingen met elkaar gemeen. Ze zijn beiden zintuigen die in de loop van de jaren verslechteren en ze bestaan beiden voor een deel uit elastisch kraakbeen. Dit kraakbeen is buigzamer dan ander kraakbeen en waarschijnlijk het enige kraakbeen wat blijft groeien ondanks dat je andere kraakbeen en gebeente niet meer doorgroeien.
Zoals ik al zei is het waarom niet duidelijk. Wel is er de theorie dat je oren en je neus door blijven groeien om het verlies van reuk en gehoor te compenseren. Helaas voor ons is dit nog niet bewezen en moet deze vraag onbeantwoord blijven!

Skateboardauto

Dat een autobedrijf als Nissan een nieuwe auto uitbrengt dat is helemaal niets bijzonders aan, ze zullen wel moeten want anders verkopen ze geen auto's meer.

En om de verkoop een beetje te stimuleren maak je natuurlijk reclame voor je product, meestal zijn dat reclames waar je van door gaat zappen naar de volgende zender, maar soms is het iets bijzonders zoals in dit geval voor de Nissan Qashqai waarin de auto gebruikt wordt als skateboard, echt heel mooi gedaan.

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1398
special
VrijMiBabes #229 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1397
special
Random Pics van de Dag #1396
special
Random Pics van de Dag #1395
review
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
©FOK.nl e.a.